ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας»

ας-στηρίξουμε-όλοι-την-ομάδα-μας-285200

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι το εναρκτήριο λάκτισμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μεθαύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου, που για τον 4ο Όμιλο περιλαμβάνει και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, που φιλοξενεί τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό.

Η ήττα από το Βελούχι αποτελεί οριστικά παρελθόν για τους ερυθρόλευκους που προετοιμάζονται εντατικά για το παιχνίδι με την ομάδα από τα Τρίκαλα, θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή και να πετύχουν εμφατική νίκη, συνδυάζοντας γκολ και θέαμα.

Είναι αλήθεια ότι την εβδομάδα που προηγήθηκε ο προβληματισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού ήταν έντονος για το κακό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, ωστόσο το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και ζητούμενο είναι το πάθημα να γίνει… μάθημα για τους παίκτες του Μ. Ζιώγα και να μη χαθούν ξανά θεωρητικά εύκολοι βαθμοί.

Το μεθαυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό με τον τεχνικό κ. Ζιώγα και τους συνεργάτες του να «πονοκεφαλιάζουν» κυρίως με το θέμα του Φώτη Καραγκιολίδη, περιμένοντας να σταλεί η μπλε κάρτα του έμπειρου γκολκιπερ που θα του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κάνουν κινήσεις για να ξεπεραστούν τα όποια διαδικαστικά θέματα με την ομάδα στην οποία πέρυσι αγωνίστηκε στη Γερμανία, να εκδοθεί το δελτίο του και να παίξει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Διγενή.

Όσον αφορά τον Βαρούχα, επέστρεψε από το Καρπενήσι με τέσσερα ράμματα στο κεφάλι που αποκόμισε από σύγκρουση που είχε με τον Μπακαλίδη στον αέρα, με συνέπεια να σκιστεί το φρύδι του. Η συμμετοχή του στο μεθαυριανό παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη, όπως και του τερματοφύλακα Καραγκιολίδη,του οποίου δεν έχει εκδοθεί η μπλε κάρτα.

Ανακοίνωση-κάλεσμα

Ανακοίνωση-κάλεσμα σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με το Διγενή Νεοχωρίου εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, δίνοντας το σύνθημα για μαζική έλευση των φιλάθλων των ερυθρόλευκων στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Ως γενική είσοδος για το κυριακάτικο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ορίστηκε το ποσό των 10 ευρώ. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας, αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στις 4:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Διγενή Νεοχωρίου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ήττα της περασμένης Κυριακής αποτελεί πλέον παρελθόν και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας και είναι η ώρα να δείξουμε σε όλους το μέγεθος και τη δυναμική της ομάδας. Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι καταλυτικής σημασίας. Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας! Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου:

Συγκεκριμένα:

Γενική είσοδος: 10€

Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€

Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Παράλληλα με την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας στο εκδοτήριο του Σταδίου.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου