ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά την Κλέιτον, Φέρμπανκς

μετά-την-κλέιτον-φέρμπανκς-288511

Χωρίς μέρα για χάσιμο η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου προχώρησε στην προσθήκη της σέντερ Σάρα Φέρμπανκς, αντικαθιστώντας άμεσα τη Μοριάνα Κλέιτον που αποχώρησε από τις ερυθρόλευκες.

Η Φέρμπανκς θα αντικαταστήσει την Κλέιτον, με τους ερυθρόλευκους να αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους: «Σε άμεση αντικατάσταση της Mauriana Clayton προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού η Διοικούσα Επιτροπή ήλθε σε συμφωνία με τη SARAH FAIRBANKS, η οποία ήταν συμπαίκτρια της Andrews στο Κολέγιο του St. Josef, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στη θέση της center. Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στην Ιρλανδία με την ομάδα της CDU, κάνοντας παράλληλα και το μεταπτυχιακό της.

Ήδη η παίκτρια βρίσκεται στον Βόλο και από χθες Τρίτη ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα, μας ενώ γίνονται ενέργειες ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης για το Κύπελλο Ελλάδας».

Αναφορικά με την αποχώρηση της Κλέιτον οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό ότι:

«Στη λύση της συνεργασίας με τη Mauriana Clayton προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Ευχαριστούμε τη Mauriana Clayton και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της. The solution to the co-operation with Mauriana Clayton was made by the Administrative Committee of the Βasketball Τeam of Olympiakos Volos 1937. Thanks to Mauriana Clayton and we wish every success in her career».

Κυριακή με Παναθλητικό

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή οι ερυθρόλευκες του Μιχάλη Καπουρνιώτη, αντιμετωπίζοντας τον Παναθλητικό στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 12μ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Λευκάδα 16.00

Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Πυλαία 13.30

Πυλαία-Φάρος Κερατσινίου

Καλυβίων 18.30

ΓΑΣ Καλυβίων-Εσπερίδες Καλλιθέας

Σπόρτιγκ 13.00

Σπόρτιγκ-ΠΑΟΚ

Σερρών 13.00

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος

Γ. Γεννηματάς 13.00

Πρωτέας Β.-Παναθηναϊκός

ΕΑΚ Βόλου 12.00

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθλητικός

Εργάνης 14.30

Αθηναϊκός-Δάφνη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου