ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νοοτροπία νικητή και σοβαρότητα

με-νοοτροπία-νικητή-και-σοβαρότητα-295315

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με νοοτροπία νικητή, με σοβαρότητα, με ετοιμότητα και αισιοδοξία, ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την πρώτη σέντρα για τους «ερυθρόλευκους» να γίνεται στο Καρπενήσι (1/10, 16.00) κόντρα στο Βελούχι. Ο Ολυμπιακός Β. θέλει να έχει κόσμο στο πλευρό του, επιθυμώντας να μην υποτιμάται κανένας αντίπαλος, και να κάνει την καλή αρχή ευελπιστώντας στο τέλος να έχει καταφέρει την άνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν Σάββατο για Καρπενήσι, και μάλιστα θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον κυριακάτικο αγώνα…

Στο πρώτο ματς μπορούν να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη, για τον οποίο γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σύντομα κοντά στην ομάδα.

Η 11η πρεμιέρα στη Γ’

Η πρεμιέρα της 1ης Οκτώβρη στο Καρπενήσι είναι η 11η για τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, με πρώτη αυτή της σεζόν 84-85, όταν οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 3-1 την Ασπίδα Ξάνθης, με γκολ των Λόλλα, Βαϊνά, Δ. Οικονόμου, ενώ την περίοδο 1985-86, παρά το ξεκίνημα με ήττα 2-0 στην Κοζάνη, κέρδισαν την άνοδο.

Στη δεκαετία του ‘90 ο Ολυμπιακός είχε 5 χρονιές σερί στη Γ΄ Εθνική, και στις πρεμιέρες του είχε τα εξής αποτελέσματα:

(94-95) Καστοριά – Ολυμπιακός 0-0

(95-96) Ολυμπιακός – Αλμωπός 1-0 (33’ Πανόπουλος)

(96-97) Ολυμπιακός – Νιγρίτα 1-1 (85’ Παπανικολάου – 10’ Παναγιωτόγλου)

(97-98) Αετός Σκύδρας – Ολυμπιακός 0-1 (9’ Νόλης)

(98-99) Νάουσα – Ολυμπιακός 2-1 (57’ Γκίτκος, 66’ Καραλιόπουλος – 32’ Νόλης)

Την περίοδο 2006-07 η πρεμιέρα ήταν: Ολυμπιακός – Δόξα Γρατινής 1-0 (25’ Μασάδο) και υπήρξε άνοδος, ενώ πέρσι στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική είχαμε Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Πετριτή 3-1 (48’ Τέλλος, 52’ Αναστασίου, 80’ Φλίγκος – 76’ Μάμαλος).

Πρεμιέρα σε Γ’ Εθνική είχε γίνει και την περίοδο 2007-08 ως Εθνικός Ολυμπιακός Β. και όταν ο ΑΣΚ έκανε πρεμιέρα στη Β’ με τον Θρασύβουλο, ο Εθν. Ολυμπιακός, με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα σε εκείνη την πρεμιέρα είχε κερδίσει τον Θερμαϊκό 1-0 με γκολ του Πολωνού Ζίμον Σάβαλα…

Στο Καρπενήσι

Ο Ολυμπιακός δεν αγωνίζεται πρώτη φορά την Κυριακή στο Καρπενήσι, αφού έχει αντιμετωπίσει το Βελούχι σε πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής.

Τελευταία μάλιστα φορά που οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν κόντρα στο Βελούχι, την περίοδο 2006-07, στην ομάδα προπονητής ήταν ο Μιχ. Ζιώγας, ενώ στην ομάδα του Καρπενησίου αγωνίζονταν ο Αλεξ. Μπακαλίδης που είναι και φέτος στην ομάδα. (Τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-1 στο Καρπενήσι και 2-0 στον Βόλο.)

Επίσης την περίοδο 2004-05 ο Ολυμπιακός κέρδισε το Βελούχι στο Καρπενήσι 1-2 και στον Βόλο 4-0, ενώ την περίοδο 2003-04 ο Ολυμπιακός είχε χάσει στο Καρπενήσι (!) αλλά από τον ΑΟ Μυρίκης 1-0, με γκολ του Μπακαλίδη!

Ο Παπακωνσταντίνου διαιτητής

Την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και το Βελούχι στο Καρπενήσι, θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους κ.κ. Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Παναγιώτης Καψάλης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Εκδρομή στο Καρπενήσι από τους AUSTRIAN BOYS

Εκδρομή στο Καρπενήσι διοργανώνουν οι AUSTRIAN BOYS με σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Βελούχι.

Η ανακοίνωση: «Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά και τον καθήκον μας είναι να δώσουμε το παρών στο Καρπενήσι , να είμαστε διπλά στην ομάδα μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Κυριακή 10 η ώρα αναχώρηση από τα γραφεία των AUSTRIAN BOYS στην Αναλήψεως.

Τιμη:10 ευρώ.

Συμμέτοχες ως την παρασκευή στο τηλέφωνο : 6974145882

ΥΓ. Αν δεν μαζευτεί το χρηματικό ποσό για την εκδρομή θα το συμπληρώσει ο Αμερικάνος από την Πύδνα…!!!»

Εξόρμηση για τα διαρκείας

Εξόρμηση στο κέντρο του Βόλου με σκοπό να προωθήσουν τα διαρκείας στους επιχειρηματίες της περιοχής κάνουν άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου