ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προετοιμάζεται για πρεμιέρα και ταξίδι στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Β.

προετοιμάζεται-για-πρεμιέρα-και-ταξί-299890

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ένα πλούσιο σε εξελίξεις και αλλαγές -αγωνιστικές και διοικητικές- καλοκαίρι πέρασε για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους ερυθρόλευκους πια να προετοιμάζονται εντατικά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του 4ου Ομίλου, που θα γίνει στο Καρπενήσι, απέναντι στον ΑΠΟΚ Βελούχι.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα της νέας αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος, στην οποία οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ως αποκλειστικό στόχο την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το σήριαλ που μεσολάβησε με την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας τους προηγούμενους μήνες ανήκει στο παρελθόν και υπό τη σκέπη μιας υγιούς Δ.Ε. με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη στο τιμόνι, με νέο τεχνικό επιτελείο και παίκτες, οι Βολιώτες θέλουν να καταφέρουν ότι δεν μπόρεσαν την περσινή χρονιά, το βήμα παραπάνω και το εισιτήριο για τη Football League.

O Μιχάλης Ζιώγας και οι ποδοσφαιριστές τους είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν σε άριστες συνθήκες εκτός και εντός Βόλου και έχοντας δώσει τα πρώτα -μη ασφαλή πάντως βάσει του υποδεέστερου αντιπάλου- δείγματα γραφής κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, όπου και επιβλήθηκαν με 7-0 για την πρώτη φάση, θα κληθούν την Κυριακή να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Βελουχίου, ομάδα την οποία είχαν αντιμετωπίσει και σε φιλική αναμέτρηση.

Έως σήμερα, τα πλάνα του Λαρισαίου τεχνικού όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με το Βελούχι παραμένουν κλειστά, ωστόσο στις επόμενες προπονήσεις θα φανούν οι προθέσεις του 55χρονου προπονητή και του βοηθού του Κώστα Μπράτσου, σχετικά με τους παίκτες που θα φορέσουν φανέλα βασικού.

Πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη, άπαντες είναι στη διάθεση του Ζιώγα, με την ομάδα να ταξιδεύει στο Καρπενήσι με καλή ψυχολογία, έχοντας μάλιστα και τη στήριξη τον οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, που δε θα αφήσουν την ομάδα μόνη, στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται από τους οργανωμένους για τις εκδρομές που διοργανώνονται.

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο

Εξάλλου στην Παραλία του Βόλου και στο Ηρώον, για την ερχόμενη Τετάρτη 27/9 στις 7μ.μ. έχει δοθεί ένα πρωτόγνωρο για την πόλη ραντεβού των οργανωμένων και μη φιλάθλων Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, όπου και θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο αντίδρασης για την συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά το ειρηνικό συλλαλητήριο που είχαν κάνει οι Blue Angels από πλευράς Νίκης Βόλου έξω από το Δημαρχείο Βόλου, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στο οποίο συμμετείχαν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι δύο ομάδες εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση-κάλεσμα, μαζί με οργανωμένους συνδέσμους τους, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, καθώς και όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων και Οπαδών των δύο ομάδων του Βόλου και οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καλούμε σε παμβολιώτικο ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της ομάδας της Πύδνας Πιερίας, που ήρθε στο Βόλο, μετονομαζόμενη σε ΝΠΣ Βόλος και η οποία με την βούλα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ είναι, πλέον, ομάδα της πόλης του Βόλου. Μια ομάδα που διχάζει και πολώνει το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των δύο ομάδων, χωρίς διακριτικά, όλους τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα με τους βουλευτές τους, να δηλώσουν στήριξη και συμμετοχή.
Καλούμε, επίσης, τη Δημοτική ομάδα πλειοψηφίας που έδωσε απλόχερα με αγάπη και ζήλο στην πρώην ομάδα της Πύδνας τα πάντα, όπως γήπεδα, βοηθητικά, λεωφορεία, ξενώνες κ.λ.π., να παραιτηθούν άμεσα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/9 στις 19.00 στο Ηρώον στην Παραλία, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η πορεία θα γίνει στις κεντρικές λεωφόρους της Δημητριάδος και Ιάσονος».

Την ανακοίνωση υπογράφουν: Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου των δύο ομάδων, οι διοικήσεις Ερασιτεχνικής Νίκης και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι σύνδεσμοι φιλάθλων Blue Angels, Blue Club, Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Austrian Boys, ΣΦΟΒ και Malavetas.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου