ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς το άγχος και στο Βελεστίνο

χωρίς-το-άγχος-και-στο-βελεστίνο-466484

Χωρίς το βαθμολογικό άγχος και ποντάροντας στον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών που παίρνουν ευκαιρίες στα τελευταία ματς, θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου και στο αυριανό (5μ.μ.) προτελευταίο ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα δείγματα των δυο τελευταίων αγώνων στον Βόλο, όπου η ομάδα πέτυχε 8 γκολ και μάλιστα με αρκετές απουσίες, όλοι θέλουν να έχουν συνέχεια, αν και ο Ολυμπιακός ως τη λήξη του πρωταθλήματος έχει μόνο δυο ματς κι αυτά εκτός έδρας, καθώς μετά το αυριανό στο Βελεστίνο με τον Ρήγα, έχει κι ένα στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό στις 21 του μήνα.

Για δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμπλήρωσαν 7 κάρτες, το πρωτάθλημα τελείωσε, αφού δεν θα δώσουν το «παρών» ούτε στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο ούτε και στην Ηγουμενίτσα. Ο λόγος για τους Ηλία Σταύρου και Ούγκο Μασάντο, ενώ τουλάχιστον επιστρέφει από τιμωρία ο Γιάννης Δωματάς.

Για το αυριανό ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, αμφίβολος ήταν ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό, ενώ μάλλον εκτός θα είναι και πάλι ο Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε κι αυτός τις τελευταίες μέρες από τραυματισμό, όπως και ο Κολημήτρας.

Ανακοίνωση Ρήγα για τα εισιτήρια

Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή, ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο των δύο ομάδων πως εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου πριν την έναρξη του παιχνιδιού και στην τιμή των 10 ευρώ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα λάβει μόνο τις προσκλήσεις που δικαιούται.

Ο Ρήγας

Χωρίς τον Ηλία Γκίκα και τον Κώστα Κιπτίου, που δε μετέχουν τελευταία στις προπονήσεις, θα παρουσιαστεί ο Ρήγας Φεραίος αύριο στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Βελεστίνου. Θετικό για τον Ρήγα είναι ότι δεν υπάρχει τιμωρημένος, ενώ και οι ενοχλήσεις που είχαν οι νεαροί Καναβός και Κουσκουρίδας δεν φαίνονται ικανές να τους στερήσουν τη συμμετοχή.

Μνημόσυνο ο Ολυμπιακός Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφορικά με το σημερινό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων του Ολυμπιακού, το οποίο θα τελεστεί στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, θα τελεσθεί σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 09.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα, μνημόσυνο στη μνήμη όλων των παραγόντων, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του συλλόγου μας.

Η παρουσία στο μνημόσυνο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Ολυμπιακό Βόλου, και αποδεικνύει την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για τη νεολαία της πόλης μας.

Παρακαλούνται οι συγγενείς όσων έχουν υπηρετήσει από διάφορες θέσεις τον Ολυμπιακό Βόλου να παραστούν στο μνημόσυνο και, αν είναι δυνατόν, να προσκομίσουν μια φωτογραφία σε κορνίζα του αγαπημένου προσώπου που έχασαν.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι και φίλοι του συλλόγου να παραστούν στο εν λόγω μνημόσυνο, τιμώντας με τον τρόπο αυτό όλους αυτούς που στα 80 χρόνια αγώνων και κοινωνικής προσφοράς της μεγαλύτερης ομάδας του Βόλου, τίμησαν με την παρουσία τους, στους αγωνιστικούς χώρους και στην κοινωνία, το όνομα και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Η έκθεση αρχειακού υλικού

Έως και τις 19 Μαΐου 2017 θα διαρκέσει η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού στο κτήριο της Εξωραϊστικής και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες, ενώ η επόμενη εκδήλωσή για τα ογδόντα χρόνια του συλλόγου θα είναι το μνημόσυνό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 στον Άγιο Δημήτριο Βόλου στη Νέα Δημητριάδα, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βόλου και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για όλους τους παράγοντες αθλητές προπονητές και φίλαθλους του Ολυμπιακού Βόλου που έφυγαν από κοντά μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου