ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να τελειώσει καλύτερα

να-τελειώσει-καλύτερα-467871

Να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα, και με τα δείγματα των δυο τελευταίων αγώνων στον Βόλο θέλει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έχοντας δυο ματς εκτός έδρας: ένα στο Βελεστίνο με τον Ρήγα την Κυριακή, κι ένα στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό στις 21 του μήνα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το θετικό στα 4 προηγούμενα ματς με τον Κώστα Μπράτσο στο πάγκο, είναι ότι στα δυο ματς στον Βόλο η ομάδα πέτυχε 8 γκολ, και μάλιστα με αρκετές απουσίες, ενώ τα μηνύματα των νεαρών παικτών ήταν αρκετά ελπιδοφόρα

Μάλιστα, στο προχθεσινό ματς ο Ολυμπιακός είχε και καλή αντίδραση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ και, όπως και με τη Νίκη, απέτυχε 3 γκολ στο δεύτερο μισό, με τον Κώστα Μπράτσο να επισημαίνει πως πριν τον αγώνα έπρεπε να πείσει τους παίκτες του να παίξουν για να τιμήσουν τον εαυτό τους και την ομάδα. «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την άψογη συμπεριφορά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πείσουμε τους παίκτες ότι πρέπει να μπουν και να παίξουν, για να τιμήσουν την προσωπικότητά τους και την ομάδα, με την οποία αγωνίζονται. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν νωχελικοί, στη συνέχεια ισορροπήσαμε και ήταν καλό για μας που πετύχαμε την ισοφάριση, και στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε σωστά στην πίεση που είχαμε αποφασίσει να κάνουμε από το πρώτο λεπτό. Αυτό απέφερε το δεύτερο γκολ, που ουσιαστικά ξεκλείδωσε το παιχνίδι και έφερε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους. Πιστεύω ότι τους προσφέραμε μία μικρή ανταπόδοση. Για μένα δεν είναι ο τελευταίος αγώνας στην έδρα μας, γιατί υπάρχει και το ματς στο Βελεστίνο, που περιμένουμε να μας υποστηρίξουν, κι αυτό που κάναμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την Κυριακή. Σε ό,τι αφορά τους νεαρούς τόνισε: «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε και προσπαθούμε, είναι να δώσουμε βήμα σ’ αυτά τα παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Έκαναν υπομονή όλη τη χρονιά, δούλευαν με σοβαρότητα, τους δόθηκε τώρα αυτή η ευκαιρία και ανταποκρίνονται. Αυτό γίνεται βάσει του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Υποχρέωσή μου είναι να κάνω μία έκθεση στο τέλος της χρονιάς και θα γράψω τα συμπεράσματά μου για κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να αξιολογηθούν από τη διοίκηση».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή μίλησε και ο Ανδρέας Κόκας: «Ο προπονητής μου έχει εμπιστοσύνη εκτός από μένα και σε άλλους νεαρούς παίκτες, δείχνουμε στην προπόνηση ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, τη στιγμή που έχουμε κάποια ονόματα στην ομάδα. Είμαστε δυνατοί και μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Για τη συνέχεια, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμπλήρωσαν κάρτες δεν θα δώσουν το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Ο λόγος για τους Ηλία Σταύρου και Ούγκο Μασάντο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Μπράτσο. Τουλάχιστον επιστρέφει από τιμωρία ο Γιάννης Δωματάς, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος και αυτός ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από τραυματισμό.

Μνημόσυνο θα τελέσει ο Ολυμπιακός Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφορικά με το μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων του Ολυμπιακού, το οποίο θα τελεστεί στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, θα τελεσθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 09.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Νέα Δημητριάδα, μνημόσυνο στην μνήμη όλων των παραγόντων, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του Συλλόγου μας.

Η παρουσία στο μνημόσυνο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Ολυμπιακό Βόλου, και αποδεικνύει την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για τη νεολαία της πόλης μας.

Παρακαλούνται οι συγγενείς όσων έχουν υπηρετήσει από διάφορες θέσεις τον Ολυμπιακό Βόλου να παραστούν στο μνημόσυνο και, αν είναι δυνατόν, να προσκομίσουν μια φωτογραφία σε κορνίζα του αγαπημένου προσώπου που έχασαν.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι και φίλοι του συλλόγου να παραστούν στο εν λόγω μνημόσυνο, τιμώντας με τον τρόπο αυτό, όλους αυτούς που στα 80 χρόνια αγώνων και κοινωνικής προσφοράς, της μεγαλύτερης ομάδας του Βόλου, τίμησαν με την παρουσία τους, στους αγωνιστικούς χώρους και στην κοινωνία, το όνομα και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Η έκθεση αρχειακού υλικού

Έως και τις 19 Μαΐου 2017 θα διαρκέσει η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού στο κτήριο της Εξωραϊστικής και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες, ενώ η επόμενη εκδήλωσή για τα ογδόντα χρόνια του συλλόγου θα είναι το μνημόσυνό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 στον Άγιο Δημήτριο Βόλου στη Νέα Δημητριάδα, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βόλου και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για όλους τους παράγοντες αθλητές προπονητές και φίλαθλους του Ολυμπιακού Βόλου που έφυγαν από κοντά μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου