ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει τελευταίο αγώνα έδρας αύριο

έχει-τελευταίο-αγώνα-έδρας-αύριο-470512

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορεί να είχε ζημίες και βανδαλισμούς από τον Σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά είναι έτοιμο και χωρίς πρόβλημα να φιλοξενήσει αύριο τον τελευταίο φετινό αγώνα έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την 28η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής .

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό και η διαπίστωση όλων ήταν η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα , ενώ σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη και η τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που είναι το αποχαιρετιστήριο ματς για φέτος των ερυθρολεύκων μπροστά στους φιλάθλους τους (αφού ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς για να κλείσει η χρονιά) … Έτσι ενώ αύριο την 28ηαγωνιστικη έχει το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην 29η(14/5) υπάρχει το μαγνησιώτικο ντέρμπι Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός Βόλου και στο φινάλε στην 30η (21/5) το Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου.

Ακόμη η μετάθεση για αύριο του αγώνα του Ολυμπιακού Β. με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για Κυριακή (7/5), είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν ημέρα διεξαγωγής και όλα τα παιχνίδια των ομάδων με τους ίδιους στόχους (παραμονή), με τον αντίπαλο των βολιωτών Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Έτσι, αύριο Τετάρτη (10/5) μεταφέρθηκαν και οι αγώνες Θεσπρωτός-Αμβρακία Κωστακιών και Μαύροι Αετοί-Εθνικός Φιλιππιάδας.

Στον Ολυμπιακό, για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Γιάννης Δωματάς (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Επίσης έτοιμος είναι Ιωαννίδης , ενώ οι άλλοι τραυματίες (Οικονόμου και Πότσι) προπονήθηκαν χθες αλλά μάλλον δεν θα ρισκάρουν να αγωνιστούν ανέτοιμοι αύριο, που θα απουσιάσει και ο Φλίγκος. Το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος από την Πέλλα. Βοηθοί: Δεμερτζής-Ταγκαλίδης (Πέλλας).

«Ολοι μαζί ως το τέλος»

Ανακοίνωση με τίτλο «Όλοι μαζί ως το τέλος» εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β. για τον αυριανό αγώνα της στο Πανθεσσαλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα είναι ο αποχαιρετιστήριος για φέτος μπροστά στο κοινό της ομάδας, αφού ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ρήγα Φεραίο και Θεσπρωτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, στην οποία γίνεται ενημέρωση και για τα εισιτήρια του αγώνα:

«Αυτή την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 17:00, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Για τον λόγο αυτό, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στηρίζοντας ως το τέλος την έντιμη αυτή προσπάθεια, που ξεκίνησε με πολύ κόπο πέρυσι το καλοκαίρι.

Αυτή την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.

Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!»

Τα εισιτήρια της Τετάρτης: Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00.

Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του πάρκινγκ του Σταδίου, μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο πάρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Η έκθεση αρχειακού υλικού

Έως και τις 19 Μαΐου 2017 θα διαρκέσει η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού στο κτήριο της Εξωραϊστικής και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες, ενώ η επόμενη εκδήλωσή για τα ογδόντα χρόνια του συλλόγου θα είναι το μνημόσυνό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 στον Άγιο Δημήτριο Βόλου στη Νέα Δημητριάδα, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βόλου και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για όλους τους παράγοντες αθλητές προπονητές και φίλαθλους του Ολυμπιακού Βόλου που έφυγαν από κοντά μας.

Στην Εθνική Γυναικών της FYROM η Ταντουρόφσκα

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση ήλθε για την μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Βόλου Ana Tanturovska, συνέχεια της ομαδικής επιτυχίας της ανόδου στην Α1 Εθνική Γυναικών και των προσωπικών επιτυχιών της, της κατάκτησης της 4ης θέσης των σκόρερ και του ρεκόρ όλων των εποχών στα τριποντά (78), αφού κλήθηκε από την ομοσπονδία της χώρας της να αγωνισθεί με τη φανέλα της FYROM στους προκριματικούς αγώνες για το Eurobasket Γυναικών. Η κλήση της αυτή αντανακλά και στη προσπάθεια όλης της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή, οι συναθλήτριες της και οι προπονητές της με ανακοίνωση τη συγχαίρουν και εύχονται καλή επιτυχία και συνέχιση των διακρίσεων της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου