ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέρδος… οι «ρεζέρβες»

κέρδος-οι-ρεζέρβες-478658

Το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Εθνικό στη Φιλιππιάδα πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ολοκληρώθηκε με το «φτωχό» 0-0.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μέτριο ποιοτικά, χωρίς πολλές φάσεις από αμφότερες τις ομάδες ήταν το παιχνίδι, που περισσότερο για τον Ολυμπιακό και λιγότερο για τον Εθνικό ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, με τους Βολιώτες να διατηρούνται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τον δεύτερο Καραϊσκάκη να αυξάνει ωστόσο τη διαφορά στους 5 βαθμούς.

Κέρδος για τον τεχνικό των ερυθρόλευκων Κώστα Μπράτσο, ελλείψει αρκετών βασικών παικτών, είναι η χρησιμοποίηση κάποιων από τους νεαρότερους, που σε μεγάλο μέρος της χρονιάς δεν αγωνίστηκαν και οι οποίοι έδειξαν σημάδια όρεξης. Αν μάλιστα οι ποδοσφαιριστές των Βολιωτών ήταν λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαν να είχαν πάρει το απόλυτο των βαθμών από την αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μπράτσος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το κυριακάτικο παιχνίδι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αγωνιστική πειθαρχία και την προσπάθεια τους, τονίζοντας ότι η ομάδα του αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αντιμετωπίσαμε τον Εθνικό Φιλιππιάδας με μια ομάδα ειδικών συνθηκών, απ’ όλες τις απόψεις. Η ενδεκάδα μας ήταν κατά 5/11 διαφορετική και γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και την αγωνιστική τους πειθαρχία.

Το μόνο παράπονό μου είναι η συγκέντρωση που έλειψε στην τελική προσπάθεια. Αν ήμασταν πιο ουσιώδεις και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τελείωμα των φάσεων, που προήλθαν είτε από δικές μας ενέργειες, είτε από λάθη των αντιπάλων, θα μιλούσαμε για ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, αν βάλουμε κάτω το πρόσημο, για μας είναι θετικό, γιατί κάποια παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά δικαίωσαν τους εαυτούς τους και έδωσαν αυτό που έπρεπε και έδειξαν πως αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό.

Η υπομονή που έκαναν όλη τη χρονιά ανταμείφθηκε. Όσον αφορά τα επιμέρους αγωνιστικά στοιχεία, θέλω να πω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι από μας, αλλά και από τον αντίπαλο, σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Θεωρώ πως είχαμε την κυριαρχία, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μετουσιώθηκε η υπεροχή μας σε κάποιο γκολ».

Τετάρτη με Αχιλλέα

Επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ περιμένουν Ολυμπιακός Βόλου και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας για τη μετάθεση του μεταξύ τους αγώνα για την 28η αγωνιστική. Λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό, η αναμέτρηση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που είναι προγραμματισμένη για τις 5μ.μ, την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου δεν μπορεί να γίνει στο ίδιο γήπεδο. Βέβαια, υπάρχουν σκέψεις μετάθεσης του παιχνιδιού για την Τετάρτη 10 Μαΐου, κάτι που όμως ίσως προκαλέσει πρόβλημα, καθώς ο Αχιλλέας βρίσκεται στις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους και τις τελευταίες αγωνιστικές, για λόγους ισονομίας, όλα τα ματς των ενδιαφερόμενων ορίζονται την ίδια ώρα. Ίσως και σήμερα υπάρξουν οι οριστικές απαντήσεις, με τον Ολυμπιακό, μετά το διήμερο ρεπό, να αρχίζει την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τον Αχιλλέα.

Ανακοίνωση-απάντηση στις εξαγγελίες του Αχ. Μπέου, για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας στον Βόλο, εξέδωσαν οι Austrian Boys, με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να μιλούν για μαύρο παρελθόν, τονίζοντας ότι όποιος υπονομεύει την ομάδα, δεν έχει θέση στην ιστορία της. Αναλυτικά αναφέρεται σε αυτήν: «Μετά το διάγγελμα του τέως δήμαρχου για τη δημιουργία της νέας ομάδας στην πόλη μας και την αναφορά του για άλλη μια φορά στο σύλλογό μας, έχουμε την υποχρέωση εκ μέρους των οπαδών μας να απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο. Με χαρά μας να καλωσορίσουμε αυτήν την ομάδα, με χαρά μας να αποκτήσουμε έναν ακόμη αντίπαλο. Χαρήκαμε ιδιαιτέρως που ξεμπλέξαμε μια και καλή από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους που άφησαν την ομάδα πέρυσι να γράψει το πιο μελανό κομμάτι της ιστορίας της, που χρέωσαν την ομάδα, που ξεχάσαμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, που κατάφεραν να μας κολλήσουν την ταμπέλα του ανεπιθύμητου και σε όποιο γήπεδο ταξιδεύαμε να μας βρίζουν. Η ομάδα μας και οι οπαδοί μας εξιλεώθηκαν, καθαρίσαμε και πλέον σε όποια κατηγορία και να είμαστε, είμαστε περήφανοι για τα 80 χρόνια ιστορίας της και σε αυτήν την ιστορία δεν ανήκουν όλα αυτά τα άτομα του μαύρου παρελθόντος που συνεχίζουν να υπονομεύουν την ομάδα μας και πλέον επίσημα μετά την αναγγελία της νέας ομάδας. Η παρουσία τους στο γήπεδο απαγορεύεται. Περιμένουμε με αγωνία το γνωστό κινέζο επιχειρηματία κ. ΤΣΑΝ, μόλις τελειώσει από το Survivor, να επισκεφτεί την πόλη μας και να αναμετρηθούμε σε φιλικό αγώνα το καλοκαίρι με τη νέα ομάδα της πόλης KAWASAKI VOLOS».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου