ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με απουσίες στη Φιλιππιάδα

με-απουσίες-στη-φιλιππιάδα-481546

Στον Ολυμπιακό Βόλου το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα διοικητικά και για τον προγραμματισμό τη νέας χρονιάς… αλλά αγωνιστικά, η αμέσως επόμενη μέρα από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Νίκη, είναι με αγώνα σήμερα (5 μ.μ.) στη Φιλιππιάδα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, ενώ για την 28η στο τελευταίο φετινό ματς έδρας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, θα υπάρξει μετάθεση για Τετάρτη (10/5) λόγω του τελικού κυπέλλου (6/5) στο Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες σήμερα εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές, έχει στόχο με καλή ψυχολογία να προσπεράσει τον Καραϊσκάκη, που είναι στο +3 από τη βολιώτικη ομάδα…

Τώρα, για το σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην πόλη της Ηπείρου, ο Κώστας Μπράτσος βλέπει ότι μετά το ματς με τη Νίκη, που είχε σημαντικές επιστροφές, θα έχει πάλι απουσίες και μόνο 17 παίκτες στη διάθεσή του.

Πρώτα απ’ όλα ο Ηλίας Σταύρου, που πήρε σκόπιμα δεύτερη κίτρινη, δηλαδή κόκκινη, στο βολιώτικο ντέρμπι για να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, και ο Γιάννης Δωματάς, που συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα λείψει από τα δύο επόμενα ματς, είναι εκτός λόγω τιμωρίας.

Σ’ αυτούς προστίθενται ο Κώστας Οικονόμου, που δεν είναι έτοιμος λόγω τραβήγματος στη γάμπα, ο Φαμπρίτσιο Πότσι, που έχει μεγάλο πρήξιμο σε δάχτυλο του ποδιού του μετά από πάτημα αντιπάλου, ενώ ο Βασίλης Ιωαννίδης είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς, γεγονός που τον ανάγκασε να μείνει εκτός αποστολής, από την οποία έμεινε εκτός και ο Κώστας Φλίγκος

Ο Κώστας Μπράτσος θα αναζητήσει εκ των έσω τις καλύτερες δυνατές λύσεις και όπως είναι φυσικό, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του στο παιχνίδι.

Μετά και τη χθεσινή πρωινή προπόνηση των ερυθρολεύκων, ο προπονητής κ. Κώστας Μπράτσος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, που ταξιδέψε στη Φιλιππιάδα για το παιχνίδι κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Ειδικότερα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κατσούλη, Στουρνάρα, Κόκα Α., Ζώνα, Ντόϊκιτς, Χολέβα, Ευθυμιάδη, Κόκα Δ., Mασάντο, Κέρη, Αναστασίου, Παπαϊωάννου, Σπηλιώτη, Αγγελή, Πατσή, Σκανδάλη και Μπουργάνη.

Μπορεί, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές να έχει χαθεί η ελπίδα για την πρώτη θέση αλλά όχι για την 2η, αφού ο Ολυμπιακός που πριν το ντέρμπι είχε 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα μπορεί να υπάρχουν απουσίες, αλλά υπάρχει ο στόχος να προσπεράσει τον Καραϊσκάκη.

Σε αυτή τη «μάχη» για τη θέση σήμερα στην 27η αγωνιστική (30/4), η ΑΕ Καραϊσκάκης θα παίξει εκτός έδρας με τον Διαγόρα Σεβαστής. Στην 28η (7/5) είναι τα ματς: ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου και (10/5) Ολυμπιακός Βόλου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, στην 29η (14/5) παίζουν Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης και Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου και στο φινάλε στην 30η (21/5) ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Θεσπρωτός- Ολυμπιακός Βόλου

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, η οποία θα διεξαχθεί στις 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Φιλιππιάδας, θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Πάνος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Θανασιά και Κοσμά Γιώτη, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Η επόμενη μέρα

Για την επόμενη μέρα, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οι πληροφορίες, θέλουν τους Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο να συνεχίζουν να ηγούνται μαζί της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη νέα χρονιά, για να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες… και αυτό θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο 15θήμερο του Μαΐου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέρα από τα χρήματα που θα βάλουν οι ίδιοι, ήδη έχουν βρεθεί κι άλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα συμβάλουν οικονομικά στη νέα αγωνιστική περίοδο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Η έκθεση αρχειακού υλικού

Έως και τις 19 Μαΐου 2017 θα διαρκέσει η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού στο κτήριο της Εξωραϊστικής θα και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες, ενώ η επόμενη εκδήλωσή για τα ογδόντα χρόνια του συλλόγου θα είναι το μνημόσυνό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 στον Άγιο Δημήτριο Βόλου στη Νέα Δημητριάδα, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βόλου και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για όλους τους παράγοντες αθλητές προπονητές και φίλαθλους του Ολυμπιακού Βόλου που έφυγαν από κοντά μας.

Συνέντευξη ο Αχ. Μπέος

Έπειτα από δεκαπέντε μήνες, ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να μιλήσει για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βόλου. Όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος Βόλου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σήμερα θα εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κυριακάτικη αρένα», όπου αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα, ώστε, όπως υποστηρίζει, να μάθει o κόσμος όλη την αλήθεια…

«Τα τελευταία έξι χρόνια απέχω από ποδόσφαιρο, ενώ τους τελευταίους 15 μήνες αποφάσισα συνειδητά να μην προβώ σε οποιοδήποτε σχολιασμό σε ό,τι αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της μου πόλης μου, τον Βόλο. Επειδή λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες πολλοί και διάφοροι χρησιμοποιούν το όνομά μου συνδέοντας το με τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Βόλου, την Κυριακή 30 Απριλίου θα δώσω συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Αποστόλη Γαλάτη, ώστε να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στο Facebook,

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου