ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ιστορία οδηγός για νέες επιτυχίες

η-ιστορία-οδηγός-για-νέες-επιτυχίες-486094

Η ιστορία δείχνει το δρόμο για το μέλλον, και μαθαίνοντας την ιστορία του συλλόγου είναι κίνητρο για τους νέους να αγαπήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν το μήνυμα στα χθεσινά εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο κτήριο της Εξωραϊστικής Λέσχης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 80 χρόνων της μακρόχρονης ιστορίας της ομάδας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Στην σημαντική για τον Ολυμπιακό έκθεση, εκτός από τον πρόεδρο του ΑΣ Ολυμπιακού Νίκο Τσεκούρας και μέλη του ΔΣ, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της τωρινής διοικούσας επιτροπής κ. Μποτσιβάλης και τα μέλη της, οι πρώην δήμαρχοι Βούλγαρης, Σκοτεινιώτης, εκπρόσωπος της περιφέρειας, ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας, παλαίμαχοι αλλά και συγγενείς παικτών που έχουν φύγει από τη ζωή, ο υιός του ιδρυτή του συλλόγου, οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας που κατέκτησε πρωτάθλημα Ελλάδος Τ. Παπουτσής φίλαθλοι της ομάδας και φυσικά τα μέλη της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων Ιάσονας Χατζής, Σωτήρης Γκανάτσιος, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Απόστολος Καψιώτης, Αλέξανδρος Μεταφτσής και Θανάσης Χαρμάνης.

«Στόχος αυτής της έκθεσης είναι να αναδειχθεί και να παραμείνει ζωντανή η ιστορία του συλλόγου, να μάθουν οι νεότεροι για τις δόξες του παρελθόντος και να γίνει πραγματικότητα και του μουσείο του Ολυμπιακού», επεσήμαναν στις ομιλίες τους ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τσεκούρας και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής εορτασμού των 80 χρόνων Ιάσονας Χατζής, που ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν στη συλλογή υλικού ευελπιστώντας αυτό να αυξηθεί, ενώ ο Θαν. Χαρμάνης τόνισε τη σημασία της έκθεσης στο να αποτραπούν …ξενόφερτες ομάδες στην πόλη.

Στην αίθουσα της Εξωραϊστικής, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιδιαβούν την 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μέσα από εικόνες, βλέποντας τα δεκάδες κύπελλα και παρακολουθώντας βίντεο με ιστορικές στιγμές αλλά και δηλώσεις μεγάλων αθλητών και αθλητριών, που κόσμησαν τον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θα μπορούν να καταγράφουν σε ειδικό βιβλίο στο τέλος της επίσκεψης τους , τις απόψεις τους, μένοντας αυτές καταγεγραμμένες, παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας μας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις και τις 19 Μαΐου 2017 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00, όπου και θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες.

Την Κυριακή στην Φιλιππιάδα

Ο τωρινός ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές τώρα με καλή ψυχολογία έχει στόχο μπορεί να προσπεράσει τον Καραϊσκάκη που είναι στο+3 από τη βολιώτικη ομάδα

Απών από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και από το επόμενο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Πανθεσσαλικό θα είναι ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, αλλά και ο επίσης τιμωρημένος Ηλίας Σταύρου, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.

Χθες ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 27ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κυριακή 30/4 στις 17.00 στο δημοτικό γήπεδο της Φιλιππιάδας, θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Πάνος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Θανασιά και Κοσμά Γιώτη, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου