ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα της ποιότητας στο γήπεδο

η-ώρα-της-ποιότητας-στο-γήπεδο-527111

Η ώρα που πρέπει να φανεί η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο έφθασε, και η ομάδα μπαίνοντας στην τελική ευθεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πρέπει να κάνει το «οκτώ στα οκτώ», κερδίζοντας δηλαδή όλα τα ματς μέχρι τέλους ώστε να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι παίκτες πρέπει από σήμερα (3μ.μ.) στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων και στα υπόλοιπα 7 ματς, Απρίλιο και Μάιο να δείχνουν την ποιότητά τους, την αποτελεσματικότητα και το πάθος τους στο γήπεδο να κερδίσουν 8 αγώνες και να περιμένουν στραβοπάτημα από τον Απόλλωνα Λάρισας για να τον προσπεράσουν…

Με 20 παίκτες

Με 20 παίκτες στην αποστολή παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς πάει στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πύλης στο Νομό Τρικάλων ο Ολυμπιακός για το σημερινό (3μ.μ.) παιχνίδι όπου ντεμπούτο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα κάνει ο Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Τίμο Καβακά.

Είναι χαρακτηριστικό και φανερό ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας του ρόστερ των δύο ομάδων, αφού σήμερα στον πάγκο του Ολυμπιακού θα μείνουν παίκτες που το «κόστος» τους μπορεί να είναι μεγαλύτερο από ολόκληρο το μπάτζετ των Μαύρων Αετών!

Αυτό δεν πρέπει να ξεγελάσει τους «ερυθρόλευκους», που πρέπει να δουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην του Άγγελου Κολημήτρα.

Μετά και τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή της ομάδας που θα αγωνιστεί με την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου. Αυτοί είναι οι: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Χολέβας, Ζώνας, Οικονόμου, Σταύρου, Σουάνης, Μουκάμ, Μασάντο ,Φλίγκος, Δωματάς, Πότσι, Ντόικιτς, Αναστασίου, Ευθυμιάδης, Κέρι Λόρι, Παπαϊωάννου και Παλιούρας.

Οι Μαύροι Αετοί

Οι Μαύροι Αετοί χρειάζονται προσοχή, τη στιγμή που έχουν να ηττηθούν στο γήπεδό τους από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και έχασαν με 0-1 από τον Πιερικό στις 30/10/2016. Έκτοτε, στο γήπεδό τους μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, μια καθαρά ερασιτεχνική ομάδα, που όμως στην πρώτη της φορά σε Εθνική κατηγορία έχει δείξει ότι θα κερδίσει τη μάχη της για την παραμονή, ενώ μπορεί να είναι και ρυθμιστής για την κορυφή, αφού για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές από σήμερα θα αγωνιστούν με τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας… καθώς αφού υποδεχθούν τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά πάλι στο γήπεδό τους θα έχουν αντίπαλο(24η-2/4)τον Απόλλωνα Λάρισας… και στην 25η αγωνιστική (9/4) θα παίξουν στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στην κατηγορία, δεν θα υποτιμήσει και θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και τους Μαύρους Αετούς, αφού μόνο κάνοντας το 8 στα 8 βγάζει εκτός διεκδίκησης την τρίτη ομάδα, και μόνο με δικές του νίκες θα «εύχεται» μια ήττα για την σημερινή πρωτοπόρο!

Ο κόσμος και στο Ελευθεροχώρι

Με κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί και σήμερα ο Ολυμπιακός αφού τόσο οι Austrian Boys, όσο και μεμονωμένοι φίλαθλοι θα μεταβούν στο Νομό Τρικάλων με στόχο τη στήριξη της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου

Στην ανακοίνωση των Austrian Boys μάλιστα τονίζεται το σύνθημα «Βόλος στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα» και ότι ελπίζουν «ότι από εδώ και πέρα όλοι μέσα στην ομάδα να κάνουν το καθήκον τους και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν στην πράξη την απαιτούμενη αγωνιστική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα που αρμόζει σε όσους φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία πληροφορεί ότι στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου που συμπληρώνονται φέτος, θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου μνημόσυνο για τους θανόντες αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους, αλλά και επίσκεψη την ίδια μέρα στο Γηροκομείο του Βόλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη: « Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δε βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μακράς διάρκειας, να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709».

Ο Ζούγρας διαιτητής

Ο Διονύσης Ζούγρας από την Κοζάνη ορίστηκε να διαιτητεύσει την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας (15.00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.)

Ο Ζούγρας είναι αξιολογημένος διαιτητής Football League και φέτος έχει διευθύνει τρία ματς στη Β’ Εθνική και τέσσερα στην Γ’ Εθνική.

Τα ματς στην Β΄ ήταν: Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας 3-0, Αιγινιακός – Καλλιθέα 1-2 και Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0, ενώ της Γ΄: Καλαμαριά – Νέστος Χρυσούπολης 4-0, Πιερικός – Νίκη 1-3, Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0 αλλά και στις 23/11/16 το ματς ΑΕ Καραϊσκάκης – Ολυμπιακός Β. 1-1.

Πέρσι ήταν διαιτητής στο Ρήγας – Πύρασος 3-0, πρόπερσι στο Καραϊσκάκης – Ρήγας 2-0, ενώ την περίοδο 2013-14 είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή Ψαχνών 2-0 στις 15/10/2012 το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα (1-1) Και την περίοδο 2007-2008 και τα δυο ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα (1-3 στο Βόλο και 1-2 στην Πρέβεζα). Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Γεώργιο Στεφανή και Γεώργιο Παπαλίτσα από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου