ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Η κρίση δεν είναι άλλοθι για φυγή”

η-κρίση-δεν-είναι-άλλοθι-για-φυγή-139708

«Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί για μας άλλοθι για φυγή εκτός, αλλά ευκαιρία για άλμα προς τα εμπρός. Δεν αποτελεί αφορμή για εγκατάλειψη, αλλά αφορμή να επενδύσουμε σε αξίες. Στις αξίες της παραγωγής, της εργασίας και της δημιουργίας.

Μα κυρίως να επενδύσουμε στις δυνατότητες του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας. Στο μεράκι, στην εργατικότητα, στο ταλέντο τους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Μακεδονικής Βιομηχανίας Γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., Πέτρος Παπαδάκης, με αφορμή την εξαγορά ποσοστού 8% από τη ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

«Για το λόγο αυτό, είμαστε και παραμένουμε εδώ. Στηρίζουμε την ελληνική οικονομία, στηρίζουμε τη Βόρεια Ελλάδα, και το κάνουμε στην πράξη. Επενδύοντας σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη της ίδιας της επιχείρησης, διασφαλίζοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας, διευρύνοντας τη συνεργασία μας με μικροπαραγωγούς, αναβαθμίζοντας τη ζώνη γάλακτος και προσφέροντας χειροπιαστό κοινωνικό έργο

Η παραπάνω εξαγορά, με την οποία εξασφαλίζεται η αυτόνομη και απρόσκοπτη πορεία της ΜΕΒΓΑΛ, εντάσσεται, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης, στο «νέο αναπτυξιακό πλάνο της διοίκησης της εταιρίας, στο οποίο περιλαμβάνονται νέες επενδυτικές δραστηριότητες αλλά και νέες στρατηγικές συνεργασίες.»

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου