ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Logistics: Σεμινάριο για τη διαχείριση επιχείρησης στις 30 Ιουνίου

logistics-σεμινάριο-για-τη-διαχείριση-επιχεί-276298

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το σεμινάριο «Η διαχείριση μιας επιχείρησης και ο ανταγωνισμός για τα κέρδη σε μία προσομοιωμένη ανταγωνιστική αγορά», η Ελληνική Εταιρεία Logistics και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, προχωρούν στην εκ νέου διοργάνωσή του.

Το σεμινάριο, διεξήχθη στις 10 Μαρτίου 2012 και επαναλαμβάνεται το Σάββατο, 30 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Alba από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3.30μμ. Έτσι, όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν την πρώτη φορά, μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή για να ενταχθούν στις ομάδες που θα διαμορφωθούν. Το κόστος για τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι 100€ και για τα μη μέλη 130€.

Το σεμινάριο, απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων και των ειδικοτήτων από τους χώρους της Δ/νσης Supply Chain & Logistics, των πωλήσεων, της οικονομικής Δ/νσης κ.λπ. Στηρίζεται στο SAP ERP (SAP ECC 6.0) σύστημα, το οποίο μεταμορφώνεται σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης, με τη χρήση του οποίου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες των πέντε έως έξι ατόμων, καλούνται να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι μικρές ομάδες συμμετεχόντων «μεταμορφώνονται» σε σύγχρονες επιχειρήσεις και διαχειρίζονται σε βάθος πολλαπλές επιχειρηματικές διαδικασίες, όπως ο καθορισμός των τιμών, ο σχεδιασμός των εξόδων μάρκετινγκ, οι παραγγελίες αγορών κ.λπ. με στόχο την υψηλότερη δυνατή κερδοφορία. Για να είναι σε θέση να εκτελέσουν αυτές τις διαδικασίες, οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος πληροφοριών με τη βοήθεια του ERP SAP, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντική πρακτική εμπειρία σε ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως συστήματα ERP.

Για τους συμμετέχοντες παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μέγας υποστηρικτής των δράσεων της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η εταιρεία Jungheinrich.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Κέρδος, Supply Chain & Logistics, www.supplychain.gr, Logistics & Management, Netweek, Netfax, Plant Management.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
της Ελληνικής Εταιρείας Logistics: www.eel.gr ή το www.alba.edu.gr/ERPSim

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου