ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

λοταρία-αποδείξεων-δείτε-αν-κερδίσατ-185083

Αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι τυχεροί των κληρώσεων, για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φορολοταρίας. Τέλος Ιανουαρίου η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, Παραμονής Χριστουγέννων, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι τυχεροί της λοταρίας αποδείξεων, για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο.

Η κλήρωση για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Από τις δέκα κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παραμονής Χριστουγέννων θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Δείτε τα αποτελέσματα ανά μήνα:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου