ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θύελλα για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ

θύελλα-για-τους-συμβασιούχους-των-οτα-468288

Κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης προκάλεσε η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές την παράταση των συμβάσεων και τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων στους ΟΤΑ και ζήτησε να επιστραφούν οι μισθοί.

«Ούτε μία ώρα δουλειάς δεν θα μείνει απλήρωτη» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία για την καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων του συνόλου των συμβασιούχων στους Δήμους.

Για εμπόριο ελπίδας μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και για μοίρασμα υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Όταν έχεις μάθει να προσαρμόζεις την πραγματικότητα στις επιθυμίες σου, δεν έχεις καιρό να σκεφτείς λεπτομέρειες όπως το Σύνταγμα», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τα κυβερνητικά παιχνίδια με τους συμβασιούχους και τους ανέργους ακυρώνουν απολύτως τις διακηρύξεις περί νέων πολιτικών ηθών, σχολίασε ο υπεύθυνος Τομέα Αυτοδιοίκησης Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου