ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλεξιάδης: Προαναγγελία ρύθμισης για τους προμηθευτές του Μαρινόπουλου

αλεξιάδης-προαναγγελία-ρύθμισης-για-808238

Ρύθμιση για τους προμηθευτές του Μαρινόπουλου προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στη Βουλή, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες ή να προσδιορίσει το περιεχόμενό της.

Συγκεκριμένα ο κ. Αλεξιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Βλάχου, ο οποίος ζήτησε μέριμνα για τη ζημιά που υπέστησαν οι προμηθευτές αγρότες – παραγωγοί από την πτώχευση της εταιρείας, δεσμεύτηκε για διάταξη που θα αντιμετωπίζει το προβλημα. «Θα φέρουμε διάταξη που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα, δεν είμαστε όμως έτοιμοι να το κάνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη Βουλή διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να μην κλείσει ο Μαρινόπουλος και να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Οπως είπε «δεν μπορούν να γίνουν ανακοινώσεις σε αυτή τη φάση, αλλά σας λέω πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην κλείσει η επιχείρηση και να κατοχυρώσουμε και τα δικαιώματα των εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου