ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τέλος η χρονιά για Τζιώρα

τέλος-η-χρονιά-για-τζιώρα-38693

Αδοξα ολοκληρώθηκε δυστυχώς η χρονιά για τον Χρήστο Τζιώρα, με τον επιθετικό της Νίκης Βόλου να μπαίνει τελικά χθες στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 29χρονος φορ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τελικά διεγνώσθη κάταγμα περόνης χθες, και ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο που έγινε στη Λάρισα από τον ιατρό Αντώνη Τσαγκάλη, ο οποίος μέσα στη χρονιά είχε αναλάβει επίσης τις περιπτώσεις των σοβαρότατων τραυματισμών δύο άλλων ποδοσφαιριστών της Νίκης, του Νίκου Παπαδήμα και του Αλέκου Αναστασίου.

Ο Τζιώρας αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου 2,5 μήνες, με τον ίδιο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Σημειώνεται πως οι κυανόλευκοι επιστρέφουν και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από την τεχνική ηγεσία, έχοντας μπροστά τους τον τελικό του 4ου Ομίλου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, που θα πραγματοποιηθεί κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αστέρα Ιτέας, οι οποίοι θα κοντραριστούν αύριο Τετάρτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου