ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ντέρμπι Μαγνησίας στο Π. Μαγουλάς

ντέρμπι-μαγνησίας-στο-π-μαγουλάς-577458

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για 5η φορά μέσα σε δύο χρόνια συναντώνται σήμερα Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος, με τις δύο ομάδες της Μαγνησίας να παίζουν στις 3μ.μ. στο Π. Μαγουλάς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος ποτέ δεν είχαν συναντηθεί μέχρι και πέρυσι σε αγώνα πρωταθλήματος, με την ομάδα του Βελεστίνου να στέκεται όρθια απέναντι στους κυανόλευκους της Νέας Ιωνίας, και με δύο ισοπαλίες να ξεκινά την καταγραφή της προϊστορίας. Οι δύο ομάδες ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η Νίκη κατέκτησε το τρόπαιο με 3-2, αλλά στο φετινό παιχνίδι του α’ γύρου η ομάδα του Ρήγα Φεραίου κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, κερδίζοντας με 2-0 στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Χωρίς απόντες η Νίκη

Με μία τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, με τον Στέφανο Ξηροφώτο για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να μην έχει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών λόγω καρτών να αντιμετωπίσει. Αναμφίβολα ο ευχάριστος πονοκέφαλος για την τεχνική ηγεσία της Νίκης δίνει την ευκαιρία για νέα σχήματα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν και την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια, όπου έστω και δύσκολα ήρθαν οι τρεις βαθμοί.

Με το -10 από την κορυφή, η Νίκη είναι υποχρεωμένη να παλέψει μέχρι τέλους, διεκδικώντας κάτι καλύτερο από την 5η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα, έχοντας από 30 βαθμούς μαζί με την ΑΕ Καραϊσκάκης, δέκα λιγότερους δηλαδή από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας.

Ετοιμοπόλεμοι για τη σημερινή μάχη είναι οι: Τζήμας, Ράπτης, Τασσιάς, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Κόλα, Ματθαίου, Παπαδήμας, Βέργος, Πετράκος, Χατζόγλου, Τσιανάκας, Χατζησταμάτης, Γαρυφαλλόπουλος, Αλεξανδρής, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Μέτσε, Μαλακασιώτης, Βουρδάκης και Βασίλιεβιτς.

Πάνοπλος και ο Ρήγας

Δύο βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια είναι ο απολογισμός για το Ρήγα Φεραίο στις τελευταίες του αναμετρήσεις, μετρώντας δύο ισοπαλίες με Πιερικό και Μαύρους Αετούς, αλλά και δύο ήττες από Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας και Διαγόρα Σεβαστής την περασμένη Κυριακή στο Βελεστίνο. Με περισσότερες δυνάμεις και περισσότερες μέρες ξεκούρασης για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, στόχος είναι να βάλει τα δυνατά της σε ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι, χτυπώντας τη Νίκη Βόλου στις αδυναμίες της. Εξάλλου οι Βελεστινιώτες πήραν σχεδόν άριστα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου έχασαν στο φινάλε στο Πανθεσσαλικό και αναμφίβολα θέλουν μια ανάλογη καλή εμφάνιση και σήμερα απέναντι στη Νίκη Βόλου. Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής των Βελεστινιωτών δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και στην αποστολή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι πέντε θα κοπούν πριν από την έναρξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Λάμπρου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Μπόρας, Ράπτης, Αλεξίου, Κυπτίου, Χατζής, Χίσα, Μπακάλης, Γεωργατζής, Καναβός, Μπομπότης, Γουτούλης, Γκίκας, Σέττος, Τσελεπής και Τζοβάρας.

Κάλεσμα των γηπεδούχων

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου για το σημερινό αγώνα με το Ρήγα Φεραίο εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, αναφέροντας πως οι χαμένοι βαθμοί πρέπει να αναπληρωθούν, ξεκινώντας από τη σημερινή γιορτή: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, για το σημερινό παιχνίδι με το Ρήγα Φεραίο στο Π. Μαγουλάς. Η μαζική παρουσία των φιλάθλων μας δίνει φτερά στους παίκτες μας και στους προπονητές μας, δίνει δύναμη στη διοίκηση. Οι χαμένοι βαθμοί πρέπει να αναπληρωθούν, η αντεπίθεση πρέπει και επιβάλλεται να ξεκινήσει. Κόντρα σε προγνωστικά, κόντρα ακόμα και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δεν είναι υπέρ μας, η οικογένεια της Νίκης θα δώσει ενωμένη την μάχη της και όπου βγει! Ραντεβού στη θρυλική “Κλούβα” μας λοιπόν, για να κάνουμε την δική μας γιορτή. Παίζει η Νίκη, γιορτάζουμε, κερδίζουμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

Διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι ορίστηκε ο κ. Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Καραγιάννη και Δημήτρη Κοτούμπα της ΕΠΣ Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου