ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποφασίζει και ψηφίζει ο κόσμος της Νίκης Βόλου

αποφασίζει-και-ψηφίζει-ο-κόσμος-της-νί-804344

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στον διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται από χθες η ψηφοφορία για την πρώτη εμφάνιση της Νίκης Βόλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τη Δ.Ε. των κυανόλευκων να δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 εμφανίσεις.

Από τους κυανόλευκους έχουν ήδη παραγγελθεί η δεύτερη και η τρίτη εμφάνιση, και η «μπάλα» περνά πλέον στην κερκίδα έτσι ώστε οι φίλοι της Νίκης Βόλου να αποφασίσουν και να ψηφίσουν την αγαπημένη τους φανέλα.

Μέσα σε λίγες ώρες χθες οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 500 και η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ στα τέλη του μήνα θα ανακοινωθεί το… εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης αναφέρει: «Αποφάσισε ΕΣΥ την εμφάνιση της ομάδας μας για την επόμενη σεζόν. Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν την 1η επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν από τις 4 μέχρι και τις 11 Ιουλίου ο κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει μια από τις 3 εμφανίσεις που επιλέχθηκαν: 1η επιλογή η γαλάζια με λευκή ρίγα (θυμίζοντας αυτές της σεζόν 2004-2005), 2η επιλογή η μπλε με λεπτή, λευκή και σκούρα μπλε ρίγα και 3η επιλογή η κλασική μπλε με λευκή ρίγα. H Erreà Sport SPA είναι ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή αθλητικού ρουχισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό brand, αναγνωρισμένο τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό στα τέλη Ιουλίου και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.nikifc.gr».

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Απρόσκοπτα συνεχίζουν στο πλάνο που έχουν θέσει για ενίσχυση της ομάδας οι ιθύνοντες των κυανόλευκων και προσχωρούν μία – μία τις μεταγραφικές κινήσεις. Κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση του Θοδωρή Παπαδόπουλου, ο οποίος θα ντυθεί και πάλι στα κυανόλευκα, ενώ δεν αποκλείονται και άλλες εκπλήξεις.

Για τις τρέχουσες κινήσεις μίλησε ο Νίκος Ιμεράι, φιλοξενούμενος στον «αέρα» του Blue Heart για να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ομάδα ενισχύεται και θα ενισχυθεί εκεί που πονάει. Οι πιτσιρικάδες που έχουμε θα χρησιμοποιηθούν, μόνο αν έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο, γιατί θα πάμε για πρωταθλητισμό. Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Αν η Νίκη ανέβει και γίνει ΠΑΕ, θα έχουμε και την Κ15 και την Κ17 και την Κ20. Ετσι θα μπορεί καλύτερα να βγάλει ταλέντα και ν’ ανεβάζει παίκτες στην πρώτη ομάδα. Όταν η ομάδα πάει για πρωταθλητισμό πάει για πρωταθλητισμό. Δεν μπορούμε να κάνουμε πειράματα. Δεν υποτιμώ τους νέους παίκτες, σίγουρα θα δώσουμε βάρος στις ακαδημίες, αλλά αυτό που θέλει ο κόσμος είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Δεν έχει απαίτηση να παίζει η ακαδημία» και πρόσθεσε:

«Θα κάνουμε όσες μεταγραφές χρειάζεται, για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό. Η Νίκη θα πάει στην προετοιμασία και θα δει πού θέλει βελτίωση και πού πονάει. Ας έχουμε κάνει μεταγραφές, αν χρειάζεται καλύτερος παίκτης, θα τον πάρουμε. Έχουν κλείσει κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορούμε να τους πούμε, γιατί υπάρχουν και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο κόσμος δεν πρέπει ν’ ανησυχεί, γιατί η ομάδα θα είναι δυνατή. Μέσα στη βδομάδα θα έχουμε καλά νέα από μεταγραφές».

Τέλος, σχετικά με τα διαρκείας επισήμανε: «Δε βιαζόμαστε, κοιτάμε άλλα πράγματα… Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, θα έχει χρόνο ο κόσμος να πάρει διαρκείας. Δεν ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα και εμείς δεν έχουμε βγάλει διαρκείας».

Συλλυπητήρια σε Δ. Βαταμίδη

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Δημήτρη Βαταμίδη, για τον χαμό του πατέρα του, Θεόδωρου. Αναλυτικά: «Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεόδωρου Βαταμίδη πατέρα του Δημήτρη Βαταμίδη παλιού μας ποδοσφαιριστή και επί σειρά ετών προπονητή των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου