ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τριάδα ανανεώσεων η Νίκη

τριάδα-ανανεώσεων-η-νίκη-805577

Μετά τους Νέτι Μέτσε και Σταύρο Βουρδάκη, δύο ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν μέσα από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου, στον ίδιο δρόμο θα πορευθούν και οι Αλέξανδρος Σιώμος, Παύλος Τασιάς και Γιάννης Κουτσούκης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρυσι μέλη της πρώτης ομάδας θα παραμείνουν στα κυανόλευκα και πλέον αναμένονται και νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ. Όσον αφορά στις νέες συμφωνίες, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, αναμένεται ίσως και σήμερα να αποτελέσει για τρίτη φορά παίκτη της Νίκης. Στις ανακοινώσεις παραμονής των τριών ποδοσφαιριστών η Νίκη Βόλου αναφέρει για τους:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΙΩΜΟ: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σιώμο για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Αλέξανδρος Σιώμος είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 2000, αγωνίζεται ως επιθετικός και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ αποτέλεσε και μέλος της ομάδας Κ15 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2014-2015.Τη σεζόν 2017-2018 με την φανέλα της Νίκης είχε 1 συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή τού εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κουτσούκη για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Γιάννης Κουτσούκης είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 2000, αγωνίζεται ως μέσος και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ αποτέλεσε και μέλος της ομάδας Κ15 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2014-2015. Η Διοικούσα Επιτροπή τού εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

ΠΑΥΛΟ ΤΑΣΙΑ: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Τασιά για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Παύλος Τασιάς είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 2000, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ αποτέλεσε και μέλος της ομάδας Κ15 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2014-2015. Η Διοικούσα Επιτροπή τού εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου