ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Κλείνει» και η θέση του αριστερού μπακ με τον Θ. Παπαδόπουλο

κλείνει-και-η-θέση-του-αριστερού-μπα-806505

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ένα – ένα τα μεταγραφικά ζητήματα της Νίκης Βόλου μπαίνουν στην τελική ευθεία, όσον αφορά το ρόστερ που θα σχηματιστεί από τους κυανόλευκους και μετά την απόκτηση του Ερβιστ Μετούσι για τη θέση του δεξιού μπακ, σειρά παίρνει και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται από σήμερα στον Βόλο.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, έχει φορέσει ακόμη δύο φορές τα κυανόλευκα τόσο στη Football League, όσο και στην πρώτη χρονιά της Γ’ Εθνικής. Ήταν μάλιστα συμπαίκτης του νεοαποκτηθέντα, Λόρι Κέρι, στον Αστέρα Αμαλιάδας, κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπως πρωταθλητής στην κατηγορία ήταν και με τον Απόλλωνα Λάρισας, μία χρονιά πριν.

Την τελευταία σεζόν με τον Αστέρα ήταν βασικός, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές, ενώ με την ομάδα της Λάρισας κατέγραψε 28, σκοράροντας και δύο τέρματα την περίοδο 2016-17.

Στη Νίκη περιμένουν την επιστροφή του Παπαδόπουλου στα κυανόλευκα, προκειμένου να κλείσει ο πρώτος κύκλος μεταγραφών και από κει και πέρα να περιμένουν τυχόν λαβράκια μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως για παράδειγμα και η περίπτωση του Άγγελου Βέρτζου.

Από το περσινό ρόστερ στη Νίκη συνεχίζουν πλέον οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Χρήστος Καρτσαμπάς, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Λάιος Γιάννης Βέργος, Γιώργος Ιορδανίδης, Νέτι Μέτσε, Αλέκος Αναστασίου, Χρήστος Τζιώρας, Σταύρος Βουρδάκης, ενώ νεοαποκτηθέντες είναι οι: Κέρι Λόρι, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννης Δωματάς, Κρίστοφερ Μακενγκό και Ερβιστ Μετούσι.

Συμφωνία με νέα εταιρεία ένδυσης

Αύριο Τρίτη αναμένεται να γίνει γνωστή η συμφωνία της Νίκης Βόλου, με τη νέα εταιρεία ένδυσης και η οποία θα έχει τριετή διάρκεια. Οι κυανόλευκοι την περσινή πλέον αγωνιστική περίοδο «ντύθηκαν» από την εταιρεία CAP, αλλά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αλλάξουν τον επίσημο προμηθευτή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα δοθεί η δυνατότητα και στους φίλους της ομάδας να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις με τη ψηφοφορία να πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας αναμένεται θα γίνει αύριο Τρίτη 3 Ιουλίου και μέχρι και τις 8 Ιούλου θα ξεκινήσει και η ψηφοφορία. Από τους κυανόλευκους έχει γίνει ήδη η παραγγελία για την 2η και την 3η εμφάνιση, όπως και του ρουχισμού προπόνησης.

Ίσως και Χάνια η προετοιμασία

Τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των κυανόλευκων αναζητά το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου. Μέχρι πριν από λίγες μέρες φάνταζε πολύ πιθανό να γίνει η προετοιμασία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα η γειτονική Βουλγαρία αποτελούσε τον πιθανότερο προορισμό.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η σκέψη να μην «ταλαιπωρηθεί» η ομάδα μετακομίζοντας στο εξωτερικό, μιας και θα πρέπει να δοθούν και φιλικά παιχνίδια, και γι’ αυτό το λόγο δεν αποκλείεται η ομάδα να ανηφορίσει προς Πήλιο, στρατοπεδεύοντας για δύο εβδομάδες στα Χάνια.

Σημειώνεται οι κυανόλευκοι είχαν βγει από τα σύνορα για προετοιμασία την περίοδο 2004-05, όταν είχαν βρεθεί στα Σκόπια, υπό τις οδηγίες του Τσέχου τεχνικού Ράντεκ Ράμπουσιτς αλλά και την περίοδο 2006-07 υπό τις οδηγίες του Σκοπιανού, Τζιόκο Χαντζιέφσκι. Και οι δύο προετοιμασίες τότε είχαν πραγματοποιηθεί στην Οχρίδα.

Τέλος, η «πρώτη» προπόνηση πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου