ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παίρνει Λόρι… μετά από έξι μήνες

παίρνει-λόρι-μετά-από-έξι-μήνες-815589

Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις – ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ, στη Νίκη Βόλου προετοιμάζονται και για τις πρώτες μεταγραφές, με το όνομα του Λόρι Κέρι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Βόλο και πρόπερσι αγωνίστηκε και με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, βρίσκεται ψηλά στη… μεταγραφική συρταριέρα των ιθυνόντων της Νίκης Βόλου, οι οποίοι ήθελαν τον ποδοσφαιριστή από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά για διάφορους λόγους η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Πλέον ο Λόρι Κέρι, έχοντας διανύσει την περσινή περίοδο μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του σεζόν, καλοβλέπει την περίπτωση της Νίκης και δεν αποκλείεται σύντομα το φλερτ να καταλήξει σε γάμο και να ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση των κυανόλευκων.

Τη σεζόν που πέρασε ο Λόρι ήταν πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο είχε την πιο παραγωγική του χρονιά, αφού σε 28 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε 21 τέρματα, με 0.75 τέρματα ανά αγώνα, παρά το γεγονός ότι η θέση του είναι αυτή του περιφερειακού επιθετικού ή του δεύτερου φορ.

Ο Φλόρενς ή Λόρι Κέρι είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1990 και αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, στη δεξιά και αριστερή πλευρά με την ίδια ευχέρεια. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού και από κει στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα υποδομών της Football League. Μετά τους ερυθρόλευκους ακολούθησε η Βέροια στη Football League για ένα εξάμηνο, έχοντας 2 παρουσίες.

Από τη Βέροια βρέθηκε στον Αλμυρό, για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣΘ με 36 τέρματα την περίοδο 2010-11. Η επόμενη χρονιά (2011-12) τον βρήκε να αγωνίζεται στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (17 συμ. – 1 γκολ) και το 2012-13 θα πάρει μεταγραφή για τον ΑΟ Χανιά, πάλι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής (7συμ. – 3γκολ).

Την περίοδο 2013-14 πήρε μεταγραφή για τον Πιερικό στη Β’ Εθνική (15 συμ. – 2γκολ), μένοντας μέχρι και το καλοκαίρι, όταν και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Σουφλί, για να παίξει με τον Έβρο σε έξι παιχνίδια έχοντας και 3 γκολ. Την ίδια χρονιά μεταπήδησε στα Τρίκαλα και πάλι στη Γ’ Εθνική (13 συμ. – 6 γκολ). Από τα Τρίκαλα έφυγε για Μυτιλήνη, παίζοντας αρχικά με τον Αιολικό στη Γ’ (25 συμ. – 14γκολ) την περίοδο 2015-16 για να παραμείνει στο νησί για χάρη της ΑΕΛ Καλλονή με την οποία έπαιξε στη Β’ (6 συμ. – 0 γκολ), για να επιστρέψει στον Βόλο, για χάρη του Ολυμπιακού, έχοντας 12 συμμετοχές και τρία τέρματα με τους ερυθρόλευκους το πρώτο εξάμηνο του ’17.

Αποχωρώντας από τον Βόλο, μεταπήδησε στον Αστέρα, με τον οποίο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο μέσω των μπαράζ στη Β’ Εθνική. Συνολικά στη Β’ Εθνική μέτρησε 23 παρουσίες με δύο γκολ, ενώ έχει 108 παιχνίδια με 51 τέρματα στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου