ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μισή ώρα νωρίτερα ο τελικός του Σαββάτου

μισή-ώρα-νωρίτερα-ο-τελικός-του-σαββάτ-822326

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δεν έδειξαν να συγκινούνται οι άνθρωποι της ΕΠΟ μετά το κοινό αίτημα Νίκης Βόλου και ΟΦ Ιεράπετρας αναφορικά με την αλλαγή της έδρας του τελικού το ερχόμενο Σάββατο, με την Ομοσπονδία να αρκείται στην αλλαγή της ώρας, όχι και κατά πολύ (καθώς αντί για τις 6μ.μ. η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ.), στο γήπεδο του Κερατσινίου «Π. Σαλπέας».

Οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είχαν αποστείλει αίτημα στην ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα ζητώντας την αλλαγή της έδρας στον μεταξύ τους τελικό, όμως η επιστολή δεν έδειξε να συγκινεί τη διοργανώτρια αρχή, η οποία σφυρίζει αδιάφορα.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ΕΠΣ Αθηνών παραμένει και έτσι δύσκολα η αναμέτρηση θα άλλαζε έδρα, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να θεωρείται ως πιθανή επιλογή αλλά οικονομικά ασύμφορη ακόμη και για την ίδια την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου τονίζεται σχετικά με την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους για τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017-2018 ανάμεσα στην ομάδα μας και στον ΟΦ Ιεράπετρας. Η αναμέτρηση ορίστηκε από την ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας», το Σάββατο 09/06/2018 στις 17:30, με τιμή Εισιτηρίου 5€. Σε αυτόν τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, είμαστε σίγουροι πως οι φίλαθλοί μας θα στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιστρέψουν το βράδυ στην πόλη μας και πάλι, έπειτα από 42 χρόνια, με τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος. Ευχή μας να διεξαχθεί ένας όμορφος τελικός-διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

*Για τους φίλους της ομάδας μας που δεν θα καταφέρουν να δουν από κοντά τον αγώνα, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα: www.telesport.gr».

Εκδρομή στην Αθήνα από Blue Club και ΟΦ Νίκης

Εκδρομή στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ανάμεσα στη Νίκη και τον ΟΦ Ιεράπετρας, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 9/6, διοργανώνει το Blue Club «Π. Ντοκούζης» – Θύρα 3. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδας στις 9 Ιουνίου. Τιμή εκδρομής 15 ευρώ. Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας, Αναπαύσεως 27». Επίσης στην πρωτεύουσα για το μεγάλο παιχνίδι θα «εκστρατεύσει» και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου και η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Θοδωρή και τον Αποστόλη Καραμανώλη για τον θάνατο της μητέρας τους. Τόσο ο Θοδωρής όσο και ο Αποστόλης είχαν αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου, ενώ ο Αποστόλης είχε διατελέσει και προπονητής μπάσκετ στον σύλλογο.

«Να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι»

Ανακοίνωση, που αποτελεί κάλεσμα προς τους φιλάθλους της, εξέδωσε η Ιεράπετρα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τη Νίκη. Αναλυτικά:

«To Σάββατο 9 Ιουνίου στην Αθήνα ο ΟΦΙ παίζει ένα από τους ιστορικότερους αγώνες της 48χρονης ζωής του κόντρα σε μια ιστορική ομάδα. ΟΦΙ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τελικός Κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε όσο δυνατόν περισσότεροι ΕΚΕΙ.

Οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ ας συγχρονισθούν με τον σύνδεσμό τους. Οι απλοί φίλοι του ΟΦΙ ας βγάλουν ΤΩΡΑ ένα εισιτήριο. Οι Αθηναίοι Ιεραπετρίτες ας αφιερώσουν στην ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου. Όλοι το Σάββατο 9 Ιουνίου στην Αθήνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου