ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κύπελλο και ενότητα!

κύπελλο-και-ενότητα-2876

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, άνοδος στο μπάσκετ, αλλά πάνω απ’ όλα ενότητα είναι το ζητούμενο στη Νίκη Βόλου, με τους ανθρώπους που ηγούνται της διοικούσας επιτροπής κάθε τμήματος να δίνουν το μήνυμα, και τις ομάδες την Κυριακή να μάχονται σε δυο ταμπλό… σε Άμφισσα και Κατερίνη

Στο ποδόσφαιρο, μεθαύριο Κυριακή 28/5 στο Δημοτικό στάδιο της Άμφισσας, η Νίκη παίζει στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος με τον Νέο Αμφίλοχο Αιτωλοακαρνανίας, και με νίκη-πρόκριση θα ζει… μέρες του ’76, όταν και ήταν κυπελλούχος νικώντας 2-1 στη Λαμία το Ρουφ… Ο κυριακάτικος αγώνας είναι «νοκ-άουτ» και η Νίκη θέλει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΟΦ Ιεράπετρας-Παναρκαδικός. Για την αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Νέος Αμφίλοχος, που θα πραγματοποιηθεί στις 5μ.μ. την Κυριακή στην ουδέτερη Άμφισσα, διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μηχαηλίδης από την Ένωση Βοιωτίας.

Επίσης την Κυριακή 27 Μαΐου στο κλειστό της Κατερίνης (6μ.μ.) η ομάδα μπάσκετ της Νίκης θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πολυγύρου, τον τρίτο δηλαδή του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών και ο νικητής θα είναι ο πρώτος επιλαχών για την κάλυψη κενής θέσης που θα προκύψει στη Β’ Εθνική.

Το μήνυμα ενότητας όλων των τμημάτων της Νίκης δόθηκε προχθές σε δείπνο που παρέθεσε προς τα ΜΜΕ η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο «Παραδοσιακό Τσιπουράδικο Δεμίρης». Στο τραπέζι παραβρέθηκαν, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης, οι κ.κ. Νίκος Ιμεράι, Βασίλης Βενέτης και Παντελής Πρόγκνι, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, και η συμβολική παρουσία τους έστειλε το μήνυμα πως η Νίκη είναι ενωμένη και δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρόεδρος της ΔΕ μπάσκετ, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, αφού τόνισε ότι μετά το μπαράζ ευελπιστεί πως θα δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί η ομάδα στην παραπάνω κατηγορία, υπογράμμισε πως «η Νίκη είναι μία κι ενιαία, το λέω και το ξαναλέω. Είναι χαρά και τιμή το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει επικεφαλής τον Νίκο Ιμεράι, τον Βασίλη Βενέτη. Είναι πολυτέλεια να έχουμε τέτοιους παράγοντες, απλά ήθελα να πω ότι με υπομονή, σύνεση και στήριξη στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα τμήματά μας, θα πάμε ένα βήμα πιο ψηλά. Η Νίκη αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά κι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όσον αφορά το μπάσκετ, να πούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας, καλή επιτυχία και στην ομάδα του ποδοσφαίρου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κι εύχομαι την Κυριακή να είμαστε πάλι εδώ και να πανηγυρίσουμε τις νίκες των ομάδων μας. Να δώσουμε ραντεβού τέτοια εποχή του χρόνου για να πανηγυρίσουμε ακόμα μία άνοδο για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Ιμεράι ευχήθηκε στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης να κερδίσει στον αγώνα κατάταξης με τον Πολύγυρο και τόνισε πως η δουλειά της διοικούσας καλαθοσφαίρισης είναι σπουδαία, καθώς γίνεται προσπάθεια να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. «Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου, τον Μπάμπη για την πρόσκλησή του βρήκαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να συζητήσουμε. Βέβαια, εμείς βρισκόμαστε και τα λέμε, αλλά με την ευκαιρία θέλω να του ευχηθώ για την Κυριακή, νίκη και μόνο νίκη. Τον ευχαριστούμε για τη σπουδαία δουλειά που κάνει στο τμήμα του μπάσκετ, προσπαθεί και πιστεύω πως θα πάει τη Νίκη εκεί πού αξίζει» ανέφερε…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου