ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα κυανόλευκα η Κατερίνη

στα-κυανόλευκα-η-κατερίνη-12195

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην Κατερίνη θα πραγματοποιηθεί τελικά η νοκ-άουτ αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Μέγα Αλέξανδρο από τα Τρίκαλα Ημαθίας, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Οι κυανόλευκοι έμαθαν με κάθε επισημότητα χθες την έδρα στην οποία θα διεκδικήσουν άλλη μία πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση στη διαδικασία των πέναλτι επί του Αστέρα στην Ιτέα, οι Βολιώτες έχουν ως στόχο να φθάσουν πλέον στους «4» του θεσμού, σε μια αναμέτρηση στην οποία θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η Νίκη, απέναντι στον υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο από τη Γ’ Εθνική, καλείται να πάρει ακόμη μία πρόκριση γοήτρου και να συνεχίσει περαιτέρω σε έναν θεσμό που μπορεί στο φινάλε να αποφέρει κέρδη.

Εξάλλου, μετά τις βασικότατες απουσίες ποδοσφαιριστών απέναντι στον Αστέρα, η Νίκη παρέταξε ποδοσφαιριστές χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις φετινές της διοργανώσεις, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν την ευκαιρία και να δικαιώνουν όλους όσοι πίστεψαν στο ταλέντο και στις ικανότητες τους.

Πλέον η Νίκη μετρά ακόμη μία «απώλεια», μιας και μετά τον Σέναντ Μπάιριτς, στην πατρίδα του βρίσκεται από χθες και ο Ουκρανός μέσος Αντον Ντόλγκι, ο οποίος δεν αποκλείεται να φόρεσε τα κυανόλευκα για τελευταία φορά στην Ιτέα.

Παράθυρο επιστροφής από Ιμεράι

Για την αποχώρηση του Ουκρανού, ο ηγέτης της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι, θέλησε να σχολιάσει πως η φυγή του Ντόλγκι δεν είναι τελειωτική… και πως υπάρχει ακόμη παράθυρο επιστροφής του.

Ο κ. Ιμεράι μιλώντας στον Βόλος 9.86 ανέφερε σχετικά: «Τον Ντόλγκι τον είχαμε φωνάξει να μιλήσουμε και μας είπε ότι θέλει να μείνει, αλλά για να είμαστε 100% σίγουροι θέλει να μιλήσει και με την οικογένειά του. Εμείς, επειδή θεωρούμε το παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο εύκολο, αποφασίσαμε να λείψει απ’ αυτό και να πάει να συζητήσει με την οικογένειά του. Ο παίκτης πληρώθηκε και η θέλησή του είναι να μείνει στην ομάδα, αλλά πρέπει να μιλήσει και με τους γονείς του. Εντός ημερών θα μας απαντήσει αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε ή όχι. Η πρόταση έχει γίνει και η Νίκη τον έχει εξοφλήσει στο ακέραιο, αλλά εμείς δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Όπως μας είπε, θέλει να μείνει στην ομάδα. Ο Ντόλγκι δεν αποτελεί παρελθόν, όλα είναι συζητήσιμα και περιμένουμε απαντήσεις».

Για τις κινήσεις που αναμένονται στη συνέχεια: «Θα γίνει αναθεώρηση του περσινού πλάνου. Για το τι και πώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε, γιατί η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το μπάτζετ θα είναι αυξημένο κα θα γίνει καλύτερη δουλειά, γιατί με το περσινό μπάτζετ, που ήταν μικρό, δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα. Έχουμε καλούς παίκτες και σχεδόν όλη η ομάδα θα μείνει, και θα έρθουν ποιοτικοί παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν φύγουν, θα φύγουν 2-3 παίκτες, όχι παραπάνω, όπως μίλησα και με τους προπονητές και τη διοίκηση. Ο κορμός θα μείνει, αλλά θα γίνουν και 5-6 καλές προσθήκες, εκεί που πάσχουμε. Για την προετοιμασία δεν έχουμε καταλήξει κάπου».

Για τη βοήθεια από επιχειρηματίες: «Έχω και τέσσερα-πέντε άτομα που είναι και φίλοι και επιχειρηματίες, που θα βοηθήσουν την προσπάθεια και δεν θα μ’ αφήσουν μόνο».

Για την εκκαθάριση: «Αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Στην ομάδα έχει γίνει δουλειά με προοπτική. Μπορεί εμείς αύριο να μην είμαστε στη Νίκη, αλλά θα είναι εδώ και θα είναι δυνατή, γιατί θα έχει τις βάσεις. Για οποιονδήποτε θέλει να έρθει να ασχοληθεί, θα βρει μία ομάδα νοικοκυρεμένη».

Για τον Ανιέτε: «Τίποτα δεν είναι απίθανο. Πράγματι έχουμε επικοινωνήσει με τον παίκτη αυτόν και περιμένουμε να δούμε τι θα πει».

Σφυρίζει ο Γκαραγκάνης

Στην αναμέτρηση της Κυριακής στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ., διαιτητές θα είναι ο κ. Γιάννης Γκαραγκάνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με τους κ.κ. Γιάννη Μηνούδη και Γιώργο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση να ορίζονται βοηθοί του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου