ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το κύπελλο της δίνει …συνέχεια

το-κύπελλο-της-δίνει-συνέχεια-73287

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θέλει δυο αγωνιστικές να τελειώσει, η Νίκη είναι ωφελημένη, αφού ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ θα συνεχίσει την πορεία της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους κυπελλούχους των Ενώσεων Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης…

Στις 28 Μαρτίου γίνεται και η κλήρωση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, και στον 4ο ‘Όμιλο θα αγωνιστούν η Νίκη Βόλου και οι κυπελλούχοι των Ε.Π.Σ.: Ευρυτανίας (Βελούχι), Καρδίτσας (ΑΟ Σελλάνων), Φθιώτιδας (ΑΟ Καλαποδίου), Φωκίδας (Αστέρας Ιτέας),Τρικάλων (25/3 Βράχος Καστρακίου- Διγενής Νεοχωρίου), Λάρισας (27/3 Φάρσαλα-Οικονόμος Τσαριτσάνης).

Κάθε Όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του, μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε (5) αγωνιστικές ως ακολούθως:

1η αγωνιστική: Τετάρτη 11-04-2018

2η αγωνιστική: Τετάρτη 25-04-2018

3η αγωνιστική: Τετάρτη 09-05-2018

4η αγωνιστική: Τετάρτη 23-05-2018

5η αγωνιστική: Τετάρτη 30-05-2018 και ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου

Η Νίκη, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, επόμενη επίσημη υποχρέωση έχει την Τετάρτη 28 Μαρτίου με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό για την 25η αγωνιστική, αφού έγινε δεκτό το αίτημά της στην ΕΠΟ, ενώ θα τελειώσει την 1η Απριλίου στην Ιτέα κόντρα στον Αστέρα. Κανονικά στη συνέχεια θα ακολουθούσε μια μακρά περίοδος χωρίς αγώνες, και έτσι οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κρατούν σε ετοιμότητα την ομάδα αφού ο στόχος είναι να κρατηθούν οι περισσότεροι παίκτες του φετινού κορμού και του χρόνου. Οι έως τώρα συμμετοχές των παικτών της Νίκης στο πρωτάθλημα είναι:

Ντόλγκι Άντον 21

Μέτσε Νεσάτ 20

Γενιτσαρίδης Μανώλης 20

Καρτσαμπάς Χρήστος 20

Ιορδανίδης Γιώργος 19

Μπάιριτς Σενάντ 18

Βέργος Γιάννης 17

Τζιώρας Χρήστος 17

Λάιος Βασίλης 16

Θεολόγης Κλεομένης 16

Ματθαίου Άγγελος 15

Βουρδάκης Σταύρος 14

Αναστασίου Αλέξανδρος 10

Τζάθας Δημήτρης 7

Ζιώγας Κώστας 7

Τζήμας Νίκος 6

Ντινιωτάκης Γιάννης 6

Κραγιόπουλος Στέφανος 4

Κοντοές Παναγιώτης 4

Καρτσαμπάς Αλέξανδρος 4

Κρστιτς Στέφαν 1

Σιώμος Αλέξανδρος 1

ενώ από τους παίκτες που έφυγαν το Γενάρη συμμετοχές είχαν οι:

Δημολιός Δημήτρης 13

Γαρυφαλλόπουλος Απ 12

Γιακόβλιεφ Αντρίι 11

Μωϋσίδης Σεραφείμ 9

Την ερχομένη Τετάρτη στο ματς με τον Διγενή επιστρέφει από τιμωρία ο Ντινιωτάκης, ενώ σε αναμονή ετοιμότητας είναι και ο Παπαδήμας.

Ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Διγενή Νοεχωρίου την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Λαρισαίος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Καραγιάννη και Απόστολο Τσαπράζη, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο κ. Τσιτσανούδης είχε βρεθεί και πάλι στο Πανθεσσαλικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όταν και είχε διευθύνει το clasico κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στις 12 Νοεμβρίου (1-1).

Φιλικός αγώνας αλληλεγγύης

Η Νίκη Βόλου σε συνεργασία με την La petite Cantine Project Drinks Coffe & Food ΚοινΣΕπ. διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης τη Μεγάλη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό. Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, να εμπνεύσει, να δώσει κίνητρο και ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους, να ενώσει τους Ανθρώπους!

Ενόσω επικρατεί επικίνδυνη όξυνση κόντρας συμφερόντων στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξεπερνώντας τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε μία προσπάθεια εξυγίανσης του κλίματος μέσω της κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνεται φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης από την ομάδα της Νίκης Βόλου με φιλοξενούμενους την Εθνική Ομάδα Αστέγων που Υποστηρίζεται από τη Shedia, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 4 μ.μ., σε συνεργασία με τη La petite Cantine Project Drinks Coffe & Food ΚοινΣΕπ.

Σκοπός του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, ενώ στόχος του αγώνα είναι να λειτουργήσει το ματς ως πλατφόρμα συγκέντρωσης πόρων για την υλοποίηση των στόχων του εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Βόλου, ΕΕΕΕΚ Βόλου. Αλληλεγγύη, Αθλητισμός & Κοινωνική Προσφορά!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου