ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Την επόμενη Τετάρτη με Διγενή

την-επόμενη-τετάρτη-με-διγενή-76194

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την επόμενη Τετάρτη θα αγωνιστεί εν τέλει η Νίκη Βόλου απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου, με την ΕΠΟ να κάνει δεκτό το αίτημα των κυανόλευκων για αλλαγή ημερομηνίας της αναμέτρησης με τους Τρικαλινούς, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για αύριο Πέμπτη.

Η ερχόμενη (25η) αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, ωστόσο η ΕΠΟ είχε ορίσει την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου αρχικά για αύριο Πέμπτη, εξαιτίας της υποχρέωσης των Τρικαλινών στον τελικό της ΕΠΣ Τρικάλων την Κυριακή 25 Μαρτίου.

Η Νίκη Βόλου, που ήταν αντίθετη στον ορισμό του αγώνα της για αύριο Πέμπτη, ζήτησε την αλλαγή του αγώνα, και χθες η ΕΠΟ αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη και των Τρικαλινών, η αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική να δοθεί στις 28 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ευχαριστεί τους διατροφικούς χορηγούς της η Νίκη Β.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Β. για τους διατροφικούς χορηγούς της ομάδας: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να ευχαριστήσει τους διατροφικούς χορηγούς που στηρίζουν καθημερινά την ομάδα μας, και καλούμε τους φιλάθλους να ανταποδώσουν την αγάπη και υποστήριξή τους: PΑSSION FRUIT, ΕΨΑ, ΕΒΟΛ, ΑΥΡΑ, ΔΕΒΡΙΑΔΗΣ ΚΡΕΑΤΑ, DOLCE CAFΕ, SUPER MARKET ΣΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ, ΑΡΤΟΣ ΙΑΣΟΝΟΣ, SAGA CAFE».

Συλλυπητήρια για τον Σωτήρη Γκόλια

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου για τον θάνατο του Σωτήρη Γκόλια, πατέρα του Δημήτρη Γκόλια, που διετέλεσε παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωτήρη Γκόλια που έφυγε από τη ζωή. Ο Σωτήρης Γκόλιας υπήρξε για χρόνια φίλαθλος και υποστηρικτής της ομάδας, ενώ ο γιος του Δημήτρης είχε διατελέσει στο παρελθόν μέλος στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου