ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με σπασμένα φρένα… πέρασε άνετα από το Βελούχι η Νίκη Βόλου

με-σπασμένα-φρένα-πέρασε-άνετα-από-το-78752

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς να συναντήσει εμπόδια η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά τον νικηφόρο τελικό της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας με 5-0 του ουραγού ΑΠΟΚ Βελούχι.

Οπως αναμένονταν οι κυανόλευκοι πάτησαν γκάζι από το πρώτο μέρος, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη, όταν και σκόραραν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα τους, για να ρίξουν ταχύτητα στη συνέχεια, έχοντας πλέον τον επόμενο αγώνα να προγραμματίζεται για την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου.

Φουριόζα και τεσσάρα

Από το 10ο λεπτό η Νίκη Βόλου προηγήθηκε στο γήπεδο του Καρπενησίου, όταν ο Τζιώρας με σουτ εντός περιοχής και βρισκόμενος στο πρώτο δοκάρι αξιοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά του Γενιτσαρίδη για το 0-1. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει και δέκα λεπτά μετά ο Μπάιριτς δέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής έπειτα από κόρνερ και χωρίς να το σκεφτεί νίκησε τον Ρεσίτη για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Επτά λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3, όταν μετά από οργανωμένη προσπάθεια των φιλοξενούμενων που ξεκίνησε με τον Ντόλγκι να παίζει το ένα – δύο με τον Λάιο, ο τελευταίος «έσπασε» την μπάλα για τον Τζάθα, ο οποίος με πλασέ δεν άργησε να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, «εκτελώντας» τον Ρεσίτη με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Η Νίκη δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 31’ πέτυχε και το 0-4, χάρις στον Ντόλγκι, με τον Ουκρανό μέσο να σκοράρει με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρε.

Χωρίς διάθεση για να ανεβάσει εκ νέου στροφές, η Νίκη στην επανάληψη πραγματοποίησε από νωρίς και τις τέσσερις τις αλλαγές, με τον Σερβοκύπριο Κρστιτς μάλιστα να κάνει και το ντεμπούτο του.

Στα αξιοσημείωτα της επανάληψης η προσπάθεια του Αλ. Καρτσαμπά να σκοράρει με πλασέ το οποίο απέκρουσε ο Ρεσίτης στο 56’, για να ακολουθήσει το 0-5 στο 66’, όταν ο Τζάθας τροφοδότησε με κεφαλιά-πάσα τον Αναστασίου, ο οποίος πέτυχε το 0-5. Οι γηπεδούχοι από την άλλη είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής αλλά δεν τα κατάφεραν στο 85’ με τον Κακάβα να νικιέται από τον Τζήμα σε τετ-α-τετ.

ΒΕΛΟΥΧΙ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-5

Σκόρερ: (10’ Τζιώρας, 20’ Μπάιριτς, 27’ Τζάθας, 32’ Ντόλγκι, 66’ Αναστασίου)

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Γεωργίου (62’ Σερπάνος), Μπόγδανος (73’ Σακελλαρίου), Ζαραβέλης, Χαλής, Γιαουπλάρι (80’ Σκοπέτος), Κόλιας, Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Κακάβας, Παχής (73’ Χρυσικός)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (53’ Ζιώγας), Λάιος, Βέργος, Κοντοές, Ντόλγκι (60’ Κρστιτς), Μέτσε, Ιορδανίδης (46’ Αλ. Καρτσαμπάς), Μπάιριτς, Τζάθας, Τζιώρας (46’ Αναστασίου)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου