ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρόταση για δημιουργία ξενώνα Νεότητας και Αθλητισμού της Νίκης Βόλου

πρόταση-για-δημιουργία-ξενώνα-νεότητ-83217

Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΟΣΕ κ. Αθανάσιο Σχίζα για τη δημιουργία ξενώνα «Νεότητας και Αθλητών» στο ακίνητο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί από τη ΓΑΙΟΣΕ στο «Γυμναστικό Σύλλογο Νίκη Βόλου» και βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΓΑΙΟΣΕ και σε αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου κ. Βασίλης Βενέτης και ο Οικονομικός Σύμβουλος της Νίκης Βόλου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αργύρης Χαδούλης.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης του οικοπέδου που έχει συναφθεί μεταξύ της ΓΑΙΟΣΕ και της Νίκης Βόλου, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα εσωτερικής διαμόρφωσης του κτιρίου που βρίσκεται εντός του οικοπέδου, με σκοπό να στεγαστεί σε αυτό ο ξενώνας Νεότητας και Αθλητών της Νίκης Βόλου. Ακόμη, τονίστηκε η ανάγκη σε εκτέλεση της σύμβασης παραχώρησης, να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα οι διαδικασίες παράδοσης και παραλαβής του εν λόγω ακινήτου.

Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι η Νίκη Βόλου αποτελεί ένα ιστορικό αθλητικό σύλλογο και ότι η δημιουργία του ξενώνα Νεότητας και Αθλητών θα αποτελέσει κίνητρο για τις νέες και τους νέους να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει και θα δώσει ζωή στον αστικό ιστό της περιοχής. Επομένως, τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να στηρίζονται έμπρακτα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο κ. Σχίζας, ακούγοντας τα παραπάνω, ανταποκρίθηκε αρχικά θετικά στα αιτήματα και ανέλαβε να τα προωθήσει για περαιτέρω επεξεργασία στα αρμόδια διοικητικά όργανα της ΓΑΙΟΣΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου