ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στον αυριανό τελικό

το-μυαλό-στον-αυριανό-τελικό-85955

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη Βόλου γνώρισε ήττα μετά από ένα ολόκληρο γύρο, αλλά αυτό που θέλει κυρίως είναι η ήττα στον Αλμυρό να μην την επηρεάσει στον αυριανό τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ …ενώ παραμένει σταθερή στο στόχο του πρωταθλήματος που είναι η 2η θέση, κάτι που θέλει και μπορεί.

Κοιτώντας τον τελικό, αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, η Νίκη περιμένει την στήριξη του κόσμου για έναν τίτλο, απέναντι σε μια ομάδα από την οποία δεν έχασε στο πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, έχει γίνει γνωστό σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ 2017-18, που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 4μ.μ., με αντίπαλο τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο, ότι:

Οι φίλοι της Νίκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το Νότιο Πέταλο του Σταδίου και η πρόσβασή τους θα γίνεται μόνο από την Α’ Πεζογέφυρα.

Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε από τη διοργανώτρια στα 5€, και η ομάδα μας θα τα διαθέσει στους φιλάθλους της ΜΟΝΟ μέσω προπώλησης. Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

• Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου – Μαιάνδρου 14 – Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς Νέα Ιωνία.

Έως σήμερα Τρίτη 13/3: 10:00-14:00 το πρωί & 16:00-19:00 το απόγευμα. Πληροφορίες για τους φίλους εκτός Μαγνησίας τηλ. 24210-85221.

•Γραφεία ραδιοφωνικού σταθμού Blue Heart – Τάκη Οικονομάκη 2 Βόλος – 1ος όροφος. Έως την Τρίτη 13/3 τηλ.24210-61717.

Με δεδομένη την ήδη αυξημένη ζήτηση εισιτήριων αλλά και ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τονίζεται ότι για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλαθλοί μας καλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους από τα σημεία προπώλησης. Η ομάδα μας, επίσης, έχει προνοήσει για την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο.

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η παρουσία του κόσμου θα στείλει ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Άλλωστε ο κάθε αγώνας, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πρέπει να είναι γιορτή και από αυτή τη γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Από την ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι σήμερα και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης, ενόψει του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τους προπονητές καθώς και ενός ποδοσφαιριστή από τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το άδικο, σύμφωνα με αυτόν, προχθεσινό αποτέλεσμα στον Αλμυρό, μίλησε για «ένα ματς που μας αφήνει μεγάλη πικρία, καθώς ήταν στα μέτρα μας για 90 λεπτά και από μία στατική φάση καταφέραμε να δεχτούμε γκολ και να το χάσουμε, ενώ ήμασταν αήττητοι για έναν ολόκληρο γύρο», ενώ για το αν θα επηρεάσει αυτή ήττα τη Νίκη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ την Τετάρτη, τόνισε: «Αν θα επηρεαστούμε, θετικά ή αρνητικά, θα το δούμε την Τετάρτη. Δεν μπορώ να το ξέρω».

Δυσαρεστημένος ήταν κι ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων του Βόλου, Μένιος Θεολόγης, ο οποίος στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη κι άξιζε παραπάνω τους τρεις βαθμούς από τον Αλμυρό, ενώ για την ψυχολογία αυτού και των συμπαικτών του, ενόψει Τετάρτης τόνισε: «Ακόμα και να κερδίζαμε, το προσεχές παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα τα δώσουμε όλα. Τώρα μπορεί να χάσαμε, αλλά ακόμα και να κερδίζαμε, πάμε να πάρουμε το τρόπαιο. Ό,τι και να γινόταν στον Αλμυρό, το ίδιο θα ίσχυε».

ΝΙΚΗ: πρόκριση στα μπαράζ ανόδου για το βόλεϊ

Την πρόκρισή τους στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική κέρδισαν οι γυναίκες της Νίκης, επικρατώντας με 3-0 του Δαφνησιακού Αρκίτσας. Η Νίκη βρήκε αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ, το οποίο κέρδισε 30-28, ενώ στα δύο πρώτα επικράτησε εύκολα με 25-14 και 25-15.

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι Μαντζαβίνου, Κονιστή, Μερκονιάν, Μπένου, Λώλου, Δόλγυρα, Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Σύρου, Νικολούλη, Ζηργάνου και Στεργιόπουλου.

Στα μπαράζ ανόδου θα έλθουν αντιμέτωπες με τον Γυμναστικό Βόλου, το Απολλώνιο Λάρισας και τον Λοκρός Αταλάντης σε μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Η πρώτη ομάδα στην κατάταξη καθώς και η δεύτερη, υπό προϋποθέσεις, θα ανέλθουν στην ανώτερη κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου