ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμη δύο «τελικοί»

ακόμη-δύο-τελικοί-207490

Ακόμη δύο τελικοί απομένουν για τη Νίκη Βόλου μέχρι να πέσει η αυλαία του Α’ Γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΑΠΟΚ Βελούχι, ακολουθεί η έξοδος στα Τρίκαλα και η επιστροφή στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας.

Οι κυανόλευκοι που έκαναν το καθήκον τους και μάλιστα υπέρ του δέοντος, κατά όσα επεσήμανε και ο προπονητής του ΑΠΟΚ Βελούχι, κ. Φλωράκης, «ξέσπασαν» κατά της ομάδας του Καρπενησίου, σημειώνοντας συνολικά έξι τέρματα.

Η Νίκη με μέτριες έως κακές εμφανίσεις σε κάποια από τα φετινά παιχνίδια που έδωσε, πλήγωσε το κοινό της, αλλά την περασμένη Κυριακή έδειξε να πραγματοποιεί μια νέα εκκίνηση, πατώντας στο τέρμα το γκάζι. Ανάλογες εμφανίσεις επιθυμούν πλέον όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με την ομάδα να κάνει το χρέος της, όπως δήλωσε ο Στέφανος Ξηροφώτος, σε ένα από τα λίγα φετινά παιχνίδια, από τα οποία δεν είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Η συνέχεια θέλει τη Νίκη να εκδράμει μέχρι τα Τρίκαλα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Διγενή Νεοχωρίου, σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και τις οποίες οι Βολιώτες θα κληθούν να μην πέσουν μέσα.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση, η Νίκη αναμένεται να έχει για ακόμη μία φορά εκτός έδρας τη συμπαράσταση και των φίλων της, οι οποίοι «ζεστάθηκαν» από την απόδοση της ομάδας την περασμένη Κυριακή. Η 12η αγωνιστική θα είναι και η προτελευταία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, με τη συνέχεια να δίνεται απέναντι στον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στις επάλξεις οι Νέοι Αθλητές

Μπορεί η ομάδα των Νέων Αθλητών να μην αγωνίστηκε όπως θα έπρεπε βάσει προγράμματος ΕΠΣΘ το περασμένο Σάββατο, ωστόσο οι κυανόλευκοι δεν έμειναν στάσιμοι, δίνοντας φιλικό αγώνα απέναντι στην Αγία Αννα, ομάδα την οποία θα αντιμετώπιζαν κανονικά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, της Β’ Κατηγορίας. Για την ιστορία, η φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη ολοκληρώθηκε με 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, με τους Νέους Αθλητές να προηγούνται με 1-0 στο ημίχρονο. Σημειώνεται πως από την πλευρά των κυανόλευκων έχει κατατεθεί προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΠΣΘ, ζητώντας τον επανορισμό των αγώνων. Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και στις γιορτές των Χριστουγέννων, οι Νέοι Αθλητές και τα τμήματα ακαδημιών της Νίκης θα βρεθούν στην Αθήνα, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά, κόντρα στις μεγαλύτερες ακαδημίες της χώρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου