ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σάββατο στην… «Κλούβα»

σάββατο-στην-κλούβα-278937

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην ιστορική «Κλούβα» επιστρέφει και πάλι η ομάδα της Νίκης Βόλου, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής μετά και το διπλό στην έδρα του ΑΟ Σελλάνων.

Οι κυανόλευκοι, που αναγκαστικά αποχωρούν προσωρινά από το Πανθεσσαλικό, δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν πουθενά αλλού πέραν από τη φυσική τους έδρα, την οποία άλλωστε έχουν δηλώσει εξαρχής ως εναλλακτική λύση στην ΕΠΟ.

Η αναμέτρηση θα δοθεί ωστόσο το ερχόμενο Σάββατο 14/10 και όχι την Κυριακή 15/10, μετά από αίτημα στην Ελληνική Ομοσπονδία, μιας και ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη νέα αναμέτρηση, αφού στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής θα βρεθούν στη Θήβα, και στη συνέχεια για την 5η Αγωνιστική ακολουθεί νέο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Σε ανακοίνωση της, η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέρει σχετικά με την αλλαγή έδρας της ομάδας αλλά και της ημέρας για την 3η Αγωνιστική: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους πως η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 14/10/2017 και ώρα 16:00 στη δεύτερη δηλωμένη έδρα της ομάδας μας, το Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, λόγω εργασιών συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Με νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για τις τιμές εισιτηρίων αλλά και τη διαδικασία εισόδου την ημέρα του αγώνα».

Χωρίς Τζιώρα, περιμένει Ιορδανίδη

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζιώρα θα παραταχθεί η Νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι της, με τον έμπειρο φορ να έχει δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Διώτη στην Καρδίτσα, μια κάρτα που έφερε έντονες αντιδράσεις. Από κει και πέρα αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Γιώργου Ιορδανίδη, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σήμερα η παρουσίαση της φανέλας στο μπάσκετ

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο στην παρουσίαση των επισήμων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας για την σεζόν 2017-2018 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο κέντρο εστίασης Κ.Χ. 1948 (Κύπρου 91-93) σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:30. Στην εκδήλωση θα γίνει επίσης παρουσίαση των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα τη φετινή χρονιά και ανοιχτή συζήτηση για το πλάνο της μπασκετικής Νίκης Βόλου σε όλα τα επίπεδα. Σημειώνεται ότι για όλους τους παρευρισκόμενους θα διατίθενται αναψυκτικά και καφές και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σήμερα οι εκλογές στο Blue Club

Σε προκήρυξη εκλογών προχώρησε ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club Π. Ντοκούζης. Η διαδικασία θα λάβει χώρα σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου