ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία αλλά…

ευχαριστημένοι-από-τη-φιλοξενία-αλλά82-280608

Το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο πήρε την περασμένη Κυριακή η Νίκη Βόλου, επικρατώντας έστω και με παίκτη λιγότερο -για περίπου 20 λεπτά- του ΑΟ Σελλάνων, με τη Δ.Ε. των κυανόλευκων να ευχαριστεί την ομάδα της Καρδίτσας, ωστόσο δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Διώτη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Ευρυτάνας διαιτητής, με τον οποίο η Νίκη παραμένει αήττητη και έχει κατακτήσει τρεις εκτός έδρας νίκες πλέον, ήταν εκείνος που απέβαλε τον Τζιώρα στο 71’, με τον επιθετικό των κυανόλευκων να «ξεσπά» μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως και ο προπονητής του Φάντζιο Μπούις, που έδωσαν το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

Οσον αφορά τον έμπειρο επιθετικό που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, από το 71ο λεπτό και μετά από δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε για μαρκάρισμα στο κέντρο ανέφερε: «Κερδίσαμε, αλλά για μία ακόμη φορά έχουμε με τον διαιτητή κάποια προβλήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν. Δε γίνεται ο διαιτητής να χάνει τόσες πολλές φάσεις και να αδικεί και τους μεν και τους δε. Δεν ξέρω ποιος είναι ο υπεύθυνος που στέλνει τα παιδάκια αυτά να έρχονται να παίζουν, χωρίς να ξέρουν τι εστί ποδόσφαιρο και να παίρνουν όλες αυτές τις λανθασμένες αποφάσεις. Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και ευτυχώς το κερδίσαμε».

Στα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή του βασίστηκε και ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Φάντζιο Μπούις, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα άφησε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Αναλυτικά το σχόλιο του Βέλγου τεχνικού: «Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε πράγματα, που είναι εναντίον της ομάδας μας. Δε θα μας βάλει κάτω κανένας. Είμαστε δυνατοί και είδατε και πόσος κόσμος ήρθε εδώ, και θέλω να τους ευχαριστήσω. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι μαζί με τον κόσμο θα σταθούμε κάθε εβδομάδα όρθιοι και θα έχουμε πολλή ψυχή. Όχι με 10 παίχτες, αλλά και με 7 θα κερδίσουμε. Η αδικία μάς πεισμώνει. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα των Σελλάνων για τη φιλοξενία».

Αναφορικά με την φιλοξενία που έτυχαν οι Βολιώτες στο Προάστιο Καρδίτσας, η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, εξάροντας τη διοίκηση και του φιλάθλους του ΑΟ Σελλάνων: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι πρωταθλήματος τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΑΟ Σελλάνων. Τέτοιου είδους φιλοξενία προάγει το ποδόσφαιρο μας και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Συνέχεια με Αχιλλέα Φαρσάλων

Στο Π. Μαγουλάς αναμένεται να δοθεί η συνέχεια για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία θα φιλοξενήσει κατά πάσα πιθανότητα τον νεοφώτιστο Αχιλλέα στην… ιστορική «Κλούβα». Τα έργα συντήρησης του χλοοτάπητα στο Πανθεσσαλικό «ξεσπιτώνουν» τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τη φυσική τους έδρα για το προσεχές παιχνίδι με τους Φαρσαλινούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, από την οποία θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τζιώρας, με τους κυανόλευκους να ζητούν από την ΕΠΟ να οριστεί η αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου