ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Καρδίτσα για ανάκαμψη

στην-καρδίτσα-για-ανάκαμψη-282542

Θέλοντας να αφήσει πίσω της την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Ρήγα Φεραίο, η Νίκη Βόλου φιλοξενείται σήμερα στις 4μ.μ. από τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Γνωρίζοντας την κατάσταση και χωρίς καιρό ή άλλο παιχνίδι για χάσιμο, η Νίκη Βόλου θέλει να πάρει σήμερα τους πρώτους τρεις βαθμούς, απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδας της Καρδίτσας στην κατηγορία, σε ένα παιχνίδι που κρύβει σαφέστατα παγίδες και η ποιοτική διαφορά των κυανόλευκων δεν φτάνει για να φέρει το εκτός έδρας τρίποντο. Σημειώνεται πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Σελλάνων είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Θήβα με σκορ 1-1.

Στο σημερινό παιχνίδι διαθέσιμος δεν θα είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης, με τον μέσο των κυανόλευκων να απουσιάζει λόγω τραυματισμού, με τον νεαρό Αλέξανδρο Τσιανάκα να παίρνει τη θέση του στην αποστολή.

Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από το Πανθεσσαλικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή, διεγνώσθη με θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και θα «παλέψει» έτσι ώστε να δώσει το παρών για την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, στο Π. Μαγουλάς και όχι στο Πανθεσσαλικό, το οποίο κλείνει από αύριο για συντήρηση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Χρήστος Καρτσαμπάς, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Λάϊος, Κώστας Ζιώγας, Σέναντ Μπάιριτς, Άντον Ντόλγκι, Γιάννης Βέργος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Αντρέι Γιάγκοβλεφ, Χρήστος Τζιώρας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης και Τόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης από το Καρπενήσι, με τον ρέφερι από την Ευρυτανία να έχει διευθύνει ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία η Νίκη Βόλου αναχώρησε με το διπλό.

Συγκεκριμένα στις 18/11/2009 η Νίκη Βόλου τέθηκε αντιμέτωπη με την Καστοριά εκτός έδρας και πάλι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 1-0 χάρις σε τέρμα που είχε σημειώσει ο Μαυρουδής στο 78’. Πιο πρόσφατα στην ίδια κατηγορία ο Διώτης είχε διευθύνει ακόμη μία αναμέτρηση των κυανόλευκων, όταν και είχαν επικρατήσει με 3-0 του Φωκικού στην Άμφισσα, όπου σκόρερ είχαν χριστεί οι Μπαλαράμπε στο 3’, Κόλα στο 14’ και Κρεββατάς στις καθυστερήσεις, στις 15 Νοεμβρίου του 2015.

Ωστόσο ο Διώτης ήταν διαιτητής και πέρυσι σε παιχνίδι Κυπέλλου της Νίκης Βόλου, όταν στο γήπεδο των Τρικάλων είχε ηττηθεί με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης και έχασε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Καλύβας και Χρήστος Δόσκορης από την από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ματθαίος Κόφτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου