ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα

αποφασισμένοι-να-τα-δώσουν-όλα-283809

Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι στην Καρδίτσα οι παίκτες της Νίκης Βόλου

Με το πρώτο παιχνίδι του εφετινού πρωταθλήματος να περνά πλέον στην… ιστορία, οι παίκτες της Νίκης Βόλου είναι αποφασισμένοι αύριο να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, ξεκινώντας με νίκη στο Προάστιο Καρδίτσας απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, χωρίς καιρό για χάσιμο και σκασμένοι από την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Ρήγα Φεραίο, έχουν δώσει όρκο νίκης, αρχής γενομένης από αύριο απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Καρδίτσας.

Με παράπονα ή όχι, φάλτσοσφυρίγματα ή μη, παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να μπουν από το πρώτο λεπτό παθιασμένα, και με μοναδικό στόχο να δείξουν στο γήπεδο ό,τι δεν τους επετράπη την περασμένη Κυριακή.

Η σφαλιάρα της πρεμιέρας έχει γίνει μάθημα, και στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν πάση θυσία τους πρώτους βαθμούς στον αυριανό αγώνα, δείχνοντας τη δυναμική τους και τις φιλοδοξίες για την τρέχουσα σεζόν να επιστρέφουν.

Με απόντες τον Γιώργο Ιορδανίδη, ο οποίος είναι τραυματίας, και τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, του οποίου η μπλε κάρτα δεν έχει εκδοθεί ακόμη, η τεχνική ηγεσία των Ξηροφώτου-Μπούις μπορεί να υπολογίζει και πάλι (και ίσως από την αρχή του αγώνα) στις υπηρεσίες του Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος έχει αποθεραπευθεί πλήρως και έχει θέσει εαυτόν στην αυριανή μάχη.

Στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4μ.μ., οι κυανόλευκοι θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, οι οποίοι παρά την πικρία της πρεμιέρας θα βρεθούν στην Καρδίτσα, ενισχύοντας το έργο των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους.

Ιστορικό παιχνίδι για τον ΑΟ Σελλάνων

Κάλεσμα στους φιλάθλους του απευθύνει ο ΑΟ Σελλάνων για την αυριανή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Καρδίτσας θεωρεί το παιχνίδι αυτό ιστορικό, καθώς θα αγωνιστεί στο γήπεδό της για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Η σχετική ανακοίνωση: «Ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή με αντίπαλο την Νίκη Βόλου. Ο ΑΟ Σελλάνων θα παίξει πρώτη φορά επίσημο αγώνα στο γήπεδό του σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η παρουσία των φιλάθλων μας είναι σημαντική».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής για τον 4ο Όμιλο:

Κυριακή – 4μ.μ.

ΓΣ Αλμυρού-Οπούντιος Μαρτίνου

Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Τσιότσος (Μακεδονίας)

ΑΟ Σελλάνων-Νίκη Βόλου

Διώτης (Ευρυτανίας), Καλύβας (Φθιώτιδας), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός Β.-Διγενής Ν.

Καρατέρπος (Κοζάνης), Καλύβας (Καρδίτσας), Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

Ρήγας Φεραίος-ΝΠΣ Βόλος

Βουρνέλης (Μακεδονίας), Φράγιος (Μακεδονίας), Νταβέλας (Μακεδονίας)

Αμβρυσσέας Διστ.-Αστέρας Ιτ.

Κάτοικος (Αθηνών), Ματσούκας (Αθηνών), Κοκαρίδας (Αθηνών)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Θήβα

Γρατσάνης (Τρικάλων), Κουρέντας (Τρικάλων), Λεωνίδας (Τρικάλων)

Ρεπό: ΑΠΟΚ Βελούχι

Προκήρυξη εκλογών για το Blue Club

Σε προκήρυξη εκλογών προχωρά ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club Π. Ντοκούζης, με τους κυανόλευκους να διοργανώνουν παράλληλα και εκδρομή για την Καρδίτσα, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Όσον αφορά τις εκλογές σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Blue Club Π. Ντοκούζης 1985 – ΘΥΡΑ 3 προκηρύσσει εκλογές την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου. Εγγραφές των μελών και υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνουν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ».

Νέες εμφανίσεις για την ομάδα μπάσκετ

Την παρουσίαση των επίσημων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2017-18 θα πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στο “Κ.Χ. 1948”. Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά: «Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο στην παρουσίαση των επισήμων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας για τη σεζόν 2017-2018 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει επίσης παρουσίαση των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα τη φετινή χρονιά και ανοιχτή συζήτηση για το πλάνο της μπασκετικής Νίκης Βόλου σε όλα τα επίπεδα. Για όλους τους παρευρισκόμενους θα διατίθενται αναψυκτικά και καφές. Είσοδος Δωρεάν».

Τέλος, δείπνο παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας της Νίκης Βόλου στη «Οινοψητοφαγείον Αχίλλειον» στους καλαθοσφαιριστές του συλλόγου, για σύσφιξη σχέσεων πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και τα πειράγματα αλλά και οι μπασκετικές συζητήσεις δεν είχαν τελειωμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου