ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη με καλή εμφάνιση

νίκη-με-καλή-εμφάνιση-285180

Να πάρει ό,τι δεν μπόρεσε και να δώσει ό,τι δεν έδωσε θέλει την Κυριακή η Νίκη Βόλου στο Προάστιο Καρδίτσας, όπου και θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Σελλάνων για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που απογοήτευσαν πλήρως τους φιλάθλους τους με την πρώτη εμφάνιση τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καλούνται μεθαύριο Κυριακή να αποδείξουν πως οι

φιλοδοξίες όλων στο κυανόλευκο στρατόπεδο για τη φετινή χρονιά δεν θα πάνε χαμένες, απόρροιας μιας ήττας.

Αυτό που προβλημάτισε ιδιαιτέρως παίκτες και τεχνική ηγεσία, όσο και τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, ήταν η κακή εμφάνιση απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Ρήγα Φεραίου, με τους παίκτες των Φάντζιο Μπούις και Στέφανου Ξηροφώτου να μην καταφέρνουν να βρουν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να κρύβει παγίδες και τον ΑΟ Σελλάνων να περιμένει με ανεβασμένη ψυχολογία τους κυανόλευκους, η Νίκη καλείται να δώσει τη δική της μάχη και να φύγει από την Καρδίτσα με το πρώτο τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα του ΑΟ Θήβα.

Στα θετικά για την κυριακάτικη αναμέτρηση συγκαταλέγεται η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό και θα δώσει πιθανότατα το παρών από την αρχή, είτε ως στόπερ δίπλα στον Καρτσαμπά, είτε ως αμυντικός μέσος δίπλα στον Ντόλγκι, με τον Μέτσε να μετακομίζει στη θέση που αφήνει ο Ιορδανίδης.

Ο επιτελικός μέσος των κυανόλευκων μετά την αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο διεγνώσθη με θλάση α’ βαθμού, και πλέον κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Πανθεσσαλικό.

Προκήρυξη εκλογών

και ταξίδι για το Blue Club

Σε προκήρυξη εκλογών προχωρά ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club Π. Ντοκούζης, με τους κυανόλευκους να διοργανώνουν παράλληλα και εκδρομή για την Καρδίτσα, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Όσον αφορά τις εκλογές σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Blue Club “Π. Ντοκούζης” 1985 – ΘΥΡΑ 3 προκηρύσσει εκλογές την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου. Εγγραφές των μελών και υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνουν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ».

Τέλος, αναφορικά με την εκδρομή αναφέρεται: «Τo Blue Club “Π. Ντοκούζης” 1985 – Θύρα 3, οργανώνει εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι στα Σέλλανα Καρδίτσας. Εγγραφές έως Παρασκευή βράδυ».

Ιστορικό παιχνίδι

για τον ΑΟ Σελλάνων

Κάλεσμα στους φιλάθλους του απευθύνει ο ΑΟ Σελλάνων για την κυριακάτικη (08/10, 16:00) αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Καρδίτσας θεωρεί το παιχνίδι αυτό ιστορικό, καθώς θα αγωνιστεί στο γήπεδό της για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Η σχετική ανακοίνωση: «Ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή με αντίπαλο την Νίκη Βόλου. Ο ΑΟ Σελλάνων θα παίξει πρώτη φορά επίσημο αγώνα στο γήπεδό του σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η παρουσία των φιλάθλων μας είναι σημαντική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου