ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με γουρλή… διαιτητή

με-γουρλή-διαιτητή-286563

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο καλείται να αφήσει πίσω της η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ. τον νεοφώτιστο της κατηγορίας ΑΟ Σελλάνων.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να αντιστρέψουν άμεσα το κακό κλίμα και τη στεναχώρια που τους κυρίευσε μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό, κάνοντας δικούς τους τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους Καρδιτσιώτες.

Χθες, Τετάρτη, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε πως διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης από το Καρπενήσι, με τον ρέφερι από την Ευρυτανία να έχει διευθύνει ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία η Νίκη Βόλου αναχώρησε με το διπλό.

Συγκεκριμένα στις 18/11/2009 η Νίκη Βόλου τέθηκε αντιμέτωπη με την Καστοριά εκτός έδρας και πάλι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 1-0 χάρις σε τέρμα που είχε σημειώσει ο Μαυρουδής στο 78’. Πιο πρόσφατα στην ίδια κατηγορία ο Διώτης είχε διευθύνει ακόμη μία αναμέτρηση των κυανόλευκων, όταν και είχαν επικρατήσει με 3-0 του Φωκικού στην Άμφισσα, όπου σκόρερ είχαν χριστεί οι Μπαλαράμπε στο 3’, Κόλα στο 14’ και Κρεββατάς στις καθυστερήσεις, στις 15 Νοεμβρίου του 2015.

Ωστόσο ο Διώτης ήταν διαιτητής και πέρυσι σε παιχνίδι Κυπέλλου της Νίκης Βόλου, όταν στο γήπεδο των Τρικάλων είχε ηττηθεί με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης και έχασε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Βοηθοί του στο παιχνίδι της Κυριακής θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Καλύβας και Χρήστος Δόσκορης από την από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ματθαίος Κόφτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Χωρίς Ιορδανίδη

Για τουλάχιστον μία αγωνιστική εκτός δράσης θα παραμείνει ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από το Πανθεσσαλικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή. Ο 28χρονος μέσος, που διεγνώσθη με θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο θα «παλέψει» έτσι ώστε να δώσει το παρών για την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Οκτώβρη.

Πρεμιέρα για τους Νέους Αθλητές

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα δοθεί η πρώτη αγωνιστική για την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Αντίπαλος των κυανόλευκων στο Π. Μαγουλάς θα είναι ο Νέος Μαγνησιακός, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί πρόσφατα και για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ. Οι κυανόλευκοι απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να δώσουν το παρών στη θρυλική «Κλούβα» αναφέροντας: «Σας ενημερώνουμε ότι το τεχνικό team των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου 1924 πλαισιώνεται από τον κ. Νίκο Σκουφογιάννη, ενώ τη θέση του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο κ. Γούργος Δημήτρης τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ομάδα μας είναι το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ώρα 16:00 στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς με τον Ν. Μαγνησιακό και καλούμε τους φίλους της ΝΙΚΗΣ να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου