ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Σκασμένοι» στη Νίκη Βόλου

σκασμένοι-στη-νίκη-βόλου-288464

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

«Σκασμένοι» αλλά αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με τη Νίκη Βόλου να συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή στην Καρδίτσα.

Το τελικό 0-1 την περασμένη Κυριακή και η ήττα από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, δεν απογοήτευσε τόσο τους φιλάθλους της ομάδας όσο η κακή εμφάνιση, με τους κυανόλευκους να προσπαθούν μάταια να βρουν το αντίδοτο στο τρομερό τέρμα του Τζοβάρα στο 22ο λεπτό.

Για το κακό κλίμα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μίλησε αρχικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης, όσο και ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι.

Αρχικά ο κ. Φάτσης μιλώντας στον αέρα του Blue Heart Fm θέλησε να σχολιάσει: «Εκ μέρους της Διοίκησης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί τον στενοχωρήσαμε.

Ήταν ένα παιχνίδι που μας στεναχώρησε όλους, και στο τέλος του έγινε ανάλυση στα αποδυτήρια, όπου και οι προπονητές ήταν στεναχωρημένοι αλλά και οι παίκτες. Σίγουρα ήταν ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά από κει και πέρα ένα άσχημο αποτέλεσμα εάν διαχειριστεί σωστά μπορεί να είναι προς όφελος της ομάδας.

Μπορεί να ήταν και καλύτερα που έτυχε την πρώτη αγωνιστική, Θεωρώ πως η ομάδα θα ανασυγκροτηθεί και θα βρει και τις τακτικές, και την ψυχολογία της για να πάμε στα Σέλλανα να φέρουμε το διπλό, έτσι ο κόσμος να ξαναέρθει στο γήπεδο αλλά θα έρθουν και πολλοί περισσότεροι», για να προσθέσει: «Στενοχωρήσαμε τον κόσμο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να του δίνουμε χαρές και να έχουμε μια τελείως διαφορετική συνέχεια. Δεν θα μπω στο αγωνιστικό κομμάτι ούτε στο κομμάτι της διαιτησίας. Επαναλαμβάνω πως αυτή η ήττα μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη».

Οσον αφορά τον αντιπρόεδρο Νίκο Ιμεράι, μιλώντας στο ίδιο μέσο σχολίασε τη διαιτησία του Δημήτρη Θεοχάρη, αλλά και την αντιμετώπιση που είχε από φίλαθλο της ομάδας. Στεναχωρημένος και «σκασμένος» και ο ίδιος επεσήμανε στην πρώτη του τοποθέτηση: «Βλέπω πως ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται. Εμείς δεν είμαστε εφοπλιστές. Είμαστε βιοπαλαιστές και για τα χρήματα που βγάζουμε, δουλεύουμε μέρα-νύχτα. Είμαστε Νικιώτες και θα είμαστε Νικιώτες όσο ζούμε, μπορεί να κάνουμε λάθη αλλά το ρόστερ της ομάδας δεν το φτιάξαμε εμείς. Μας το πρότειναν οι ειδικοί. Δεν έγινε και τίποτα το τραγικό. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Με πειράζει ο κόσμος στην κερκίδα που δεν σέβεται την προσπάθεια που κάναμε. Μας βρίζανε στο Πανθεσσαλικό».

Αναφορά με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε επεσήμανε: «Δεν μπορεί ο καθένας να βρίζει εμένα που έχω χάσει τον ύπνο μου και τη ζωή μου για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Όποιος θέλει να έρθει να μου μιλήσει από κοντά για οποιοδήποτε θέμα, αλλά όχι να με βρίζει. Να μη φτάσουμε στο σημείο να μην μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα με τον συνάνθρωπό μου. Έχω τη δουλειά μου, την οικογένειά μου, γιατί να έρθω στο γήπεδο και να με βρίζουν. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν για αυτή τη συμπεριφορά, γιατί ό,τι μπορέσαμε γι’ αυτή την ομάδα το δώσαμε. Ο Β. Βενέτης είναι 24 ώρες στο Πανθεσσαλικό, και να μας βρίζουν και από πάνω. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Απορώ για αυτούς που ήταν δίπλα του και δεν τον σταμάτησαν. Δηλαδή με την πρώτη “στραβή” της ομάδας δεν μπορείς να μας βρίζεις. Όλοι μας πονέσαμε για την ήττα. Στεναχωρήθηκα πολύ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. αποκάλυψε πως υπήρχε συνάντηση και με το τεχνικό δίδυμο στη συνέχεια: «Βρέθηκα με τον Βασίλη Βενέτη, με τον οποίο συναντήσαμε τους προπονητές. Μιλήσαμε για το τι έφταιξε, για το τι δεν κάναμε. Θέλουμε να βρούμε κι εμείς τι φταίει. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε τόσο εμείς όσο και όλος ο κόσμος. Νίκη είμαστε όλοι μας, και θέλουμε η ομάδα μας να είναι η καλύτερη του κόσμου».

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια και εάν μπορεί η Νίκη να πετύχει τον στόχο δήλωσε: «Ναι, το πιστεύουμε. Ότι την άνοιξη θα είμαστε εδώ και θα μιλάμε για ευχάριστα πράγματα. Θεωρώ πως τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη. Νωρίς είναι ακόμη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και να φτιάξουμε την ομάδα. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ούτε εγώ μόνος, ούτε η διοίκηση μπορούμε να πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Ερωτώμενος για τη σύμπλευση με τον Ολυμπιακό Βόλου σχολίασε: «Νίκη και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες της πόλης. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε παρά μόνο στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό είναι γνωστοί μας, ζουν δίπλα μας και έχουμε καλές σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Η σύμπραξη έχει να κάνει μόνο με το θέμα του ΝΠΣ Βόλος και με τίποτα άλλο».

Τέλος, αναφερόμενος στη διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα τόνισε: «Και η διαιτησία έβαλε το χεράκι της για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Εμείς από την ΕΠΟ θα ζητήσουμε διαιτητές από άλλους νομούς. Εμείς διαιτητές από την ΕΠΣΘ δεν θέλουμε. Όποιος διαιτητής έχει τα “πνευμόνια” να έρθει στο “σπίτι” μας για να μας “πετσοκόψει” είναι πολύ γελασμένος. Ούτε η διοίκηση, αλλά ούτε και οι φίλαθλοι δεν θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες. Δεν θέλουμε εύνοια. Θέλουμε η διαιτησία να είναι τίμια. Τελεία και παύλα. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον κόσμο της Νίκης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου