ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβληματισμός στη Νίκη Βόλου

προβληματισμός-στη-νίκη-βόλου-289242

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

15χρόνια πέρασαν από τότε που η Νίκη Βόλου είχε να αγωνιστεί σε πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της, και οι κυανόλευκοι απογοήτευσαν όλους εκείνους που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για χάρη τους.

Το τελικό 0-1 που γράφτηκε στο 22ο λεπτό με το πανέμορφο σε εκτέλεση τέρμα του Τζοβάρα, δεν είχε απάντηση από τους παίκτες των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, που ξεκίνησαν με το αριστερό στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Στα άσχημα νέα της Κυριακής ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Γιώργου Ιορδανίδη, με τον έμπειρο μέσο να υποβάλλεται σήμερα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει.

Μετά τη χθεσινή μέρα, στην οποία οι παίκτες που αγωνίστηκαν είχαν ρεπό, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι από σήμερα Τρίτη, με το βάρος να πέφτει στην ψυχολογία, αφού αναμφίβολα το κλίμα μετά από μία τέτοια ήττα μόνο με χαμόγελα δεν ήρθε, με αρκετούς εκ των φιλάθλων να διαμαρτύρονται μετά το φινάλε στο Πανθεσσαλικό και άλλους να χειροκροτούν για την προσπάθεια, δίχως όμως να παίρνουν την απάντηση που περίμεναν από τους ποδοσφαιριστές.

Επόμενο παιχνίδι για τους κυανόλευκους είναι αυτό απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα, όπου οι νεοφώτιστοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στη Θήβα την περασμένη Κυριακή.

Βέργος: «Πρέπει να

Προσαρμοστούμε»

Να παλέψουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον φετινό στόχο κάλεσε τους συμπαίκτες του ο αρχηγός της Νίκης Βόλου Γιάννης Βέργος, μιλώντας μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά όσα σχολίασε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου: «Δυστυχώς αναλωθήκαμε, λίγο στο ότι προσπάθησε ο αντίπαλος να μας εκνευρίσει και λίγο με τον διαιτητή που δυσκολεύτηκε σε κάποιες φάσεις. Όμως έτσι είναι αυτά σ’ αυτή την κατηγορία και πρέπει να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καμιά ομάδα δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική, και καμιά ομάδα δεν έχασε τον στόχο της στην πρώτη αγωνιστική. Θα δουλέψουμε, θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, από εδώ και πέρα».

Από την άλλη, για λογαριασμό του Ρήγα Φεραίου τοποθετήθηκε ο αμυντικός Ανδρέας Καρλιάμπας αναφέροντας: «Για εμάς ήταν μια μεγάλη νίκη. Ξέραμε καλά τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ο Ρήγας είναι μια ομάδα χρόνια στην κατηγορία, είναι έμπειρη. Αυτό που χαροποιεί περισσότερο εμένα και τα παιδιά, ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι πολύ μικρός, το αποτέλεσμα είναι μεγάλο. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε το ματς αφού έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια στην προπόνηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου