ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σπαθής: «Από τα μεγαλύτερα διπλά»

σπαθής-από-τα-μεγαλύτερα-διπλά-290760

Εχοντας τριπλό ρόλο τόσο ως αριστερό μπακ και αρχηγός του Ρήγα Φεραίου, όσο και ως προπονητής μαζί με τον Γιώργο Αλεξίου, ο Χρήστος Σπαθής δήλωσε για λογαριασμό των Βελεστινιωτών: «Παίζαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη βδομάδα, αλλά και την προηγούμενη, έχοντας υλικό από τα φιλικά που έδωσε ο αντίπαλός μας και θεωρώ ότι το 0-1 είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Καταφέραμε να προηγηθούμε από μία πολύ όμορφη συνεργασία και βάλαμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Από κει και πέρα δεχθήκαμε μία πίεση, όπως και στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, και στην αρχή του δευτέρου.

Πιστεύω όμως ότι μπορέσαμε εύκολα να αποσοβήσουμε τον όποιον κίνδυνο από την εστία μας. Γίνονταν μεγάλες μπαλιές κι εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος, δύναμη και είχαν ψυχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στις προσωπικές μονομαχίες και στις αλληλοκαλύψεις.

Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη και είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Η αξία του αντιπάλου κάνει τη νίκη μας ακόμη μεγαλύτερη. Από σήμερα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει περιθώρια για πανηγύρια και για χαρές. Είναι πολύ δύσκολο, υποβιβάζονται πάρα πολλές ομάδες και ο στόχος μας είναι η παραμονή, όπως έχουμε τονίσει από την αρχή, και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα .Θα δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι, για να μπορούμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο και ό,τι μας αξίζει. Γνωρίζουμε την ιστορία της Νίκης όλοι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα διπλά που έχει πετύχει ο Ρήγας τα τελευταία χρόνια.

Θέλω να αφιερώσουμε τη νίκη στην υπεύθυνη Επικοινωνίας της ομάδας μας, Δήμητρα Ντόντου, η οποία για λόγους υγείας δεν ήταν κοντά μας, αλλά η νίκη μας θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα».

Από τη μεριά του ο τεχνικός των κυανόλευκων Φάντζιο Μπούις, παραβρέθηκε στην αίθουσα Τύπου, αλλά δεν δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, αναφέροντας ωστόσο: «Ήρθα εδώ λόγω του σεβασμού για τη δουλειά σας ως δημοσιογράφοι. Μετά από τέτοια παιχνίδια πρέπει να μιλήσετε με τον πρωταγωνιστή, που είναι ο διαιτητής. Ζητάω σεβασμό προς τον κόσμο της Νίκης, στους παίκτες της Νίκης, τη διοίκησή της για τη δουλειά που κάνει. Δε θα δεχτώ ερωτήσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου