ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έτοιμη για μια «ιδιαίτερη» πρεμιέρα

έτοιμη-για-μια-ιδιαίτερη-πρεμιέρα-295327

Η Νίκη την Κυριακή υποδέχεται τον Ρήγα ξεκινώντας πρώτη φορά από το Πανθεσσαλικό, πρώτη φορά γηπεδούχος ύστερα από 15 χρόνια και με μαθητική κερκίδα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής είναι η Νίκη Βόλου, που την Κυριακή για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου θα υποδεχτεί (4μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό τον Ρήγα Φεραίο, στο πρώτο μαγνησιώτικο ντέρμπι της περιόδου.

Η Νίκη, έχοντας ως στόχο το καλό ξεκίνημα, φέτος κάνει πρεμιέρα με ιδιαιτερότητες… καθώς είναι η πρώτη φορά που κάνει ξεκίνημα πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό… πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια κάνει πρεμιέρα ως γηπεδούχος, το τοπικό ντέρμπι θα έχει Βολιώτη διαιτητή (Δ. Θεοχάρης), ενώ θα υπάρχει και μαθητική κερκίδα!

Χθες μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές Νέτι Μέτσε, Δημήτρης Δημολιός και Βασίλης Λάιος, επισκέφτηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, ενώ τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησε Δημήτρης Χατζημπύρρος, και μοίρασαν συμβολικά προσκλήσεις (120) στους μαθητές προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, την Κυριακή 1/10/17 από τη μαθητική κερκίδα, η οποία θα υπάρχει πλέον σε κάθε αγώνα της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά επισκέψεων, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε σχολεία της πόλης από την ομάδα της Νίκης, ενώ οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα συνθήματα υπέρ της ομάδας.

Αγωνιστικά για το πρώτο ματς της νέας περιόδου οι προπονητές Φάντζιο Μπούις και Στέφανος Ξηροφώτος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σούσκιν που δεν είναι έτοιμο το δελτίο του, κι ενώ υπάρχει η μόνιμη απουσία του τραυματία Παπαδήμα, δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή των Μωυσίδη και Καρτσαμπά.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, η Νίκη πέρσι ως γηπεδούχος τον κέρδισε 2-1 (39’ Νικλητσιώτης, 50’ Παπαδήμας – 36’ Τζοβάρας), ενώ είχε χάσει στο Βελεστίνο 2-0, και πρόπερσι και τα δυο μεταξύ τους ματς δεν είχαν ούτε νικητή ούτε γκολ.

Μετά από 15 χρόνια

Η Νίκη, που πρώτη φορά παίζει το πρώτο ματς πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό, κάνει την Κυριακή πρεμιέρα ως γηπεδούχος μετά από 15 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που ξεκίνησε πρωτάθλημα εντός έδρας ήταν το 2002, παίζοντας για τη Γ΄ Εθνική στο «Π. Μαγουλάς» με τον Αχαρναϊκό, τον οποίο και κέρδισε 1-0 με γκολ του Σπύρου Νούσια.

Στη συνέχεια, το 2003 (Β΄ Εθνική), έπαιξε πρώτο ματς στην Κασσάνδρα (έχασε 1-0), αλλά ξεκίνησε με την 3η αγωνιστική και το ματς της 1ης έγινε αργότερα στη Σαλαμίνα (Ατρόμητος – Νίκη 1-1). Το 2004 έπαιξε εκτός με Προοδευτική (έχασε 2-0), το 2005-06 είχαμε Βέροια-Νίκη 1-1 και την περίοδο 2006-07 η πρεμιέρα ήταν στις Σέρρες (ήττα 2-0)

Ακολούθησαν πέντε πρεμιέρες Γ΄ Εθνικής, όλες εκτός έδρας (2007-08: Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη 1-2, 2008-09: Γιαννιτσά – Νίκη 1-0, 2009-10: Εορδαϊκός – Νίκη 1-0, 2010-11: Αετός Σκύδρας – Νίκη 1-1 και 2011-12: Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη 0-0), και δυο στη Β’ Εθνική (2012-13: Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη 1-3 και 2013-14: Δόξα Δράμας – Νίκη 0-2), ενώ την περίοδο 2014-15 έκανε εκτός έδρας πρεμιέρα στην Α΄ Εθνική και στο «Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός Π. – Νίκη Β. 3-1 [11’ Κασάμι, 28’ Διαμαντάκος, 32’ Αφελάι – 55’ Σκούρτης]).

Και τις δυο τελευταίες χρονιές στη Γ΄ Εθνική, οι πρεμιέρες ήταν εκτός έδρας, πρόπερσι (2015-16) πάλι με τοπικό ντέρμπι στα Φάρσαλα (Πύρασος – Νίκη 1-2), και πέρσι στη Φιλιππιάδα (0-2)

Η διάθεση των καρτών διαρκείας

Ικανοποιητική χαρακτηρίσθηκε τις τελευταίες μέρες η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας στη Νίκη και γι’ αυτό η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. Παράλληλα ενημερώνει τους τρόπους διάθεσής τους, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν να εγγραφούν, να επικοινωνήσουν με μέλος της διοίκησης για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν μία κάρτα διαρκείας πριν τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Τόπος παραλαβής των καρτών διαρκείας είναι τα γραφεία των ακαδημιών της ομάδας στην οδό Μαιάνδρου, σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 τις απογευματινές ώρες: 19:15 – 21:15.

Κάλεσμα του Blue Club

Με ανακοίνωση ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club, αναφέρει:

«Φίλοι κι αδέρφια. Κατόπιν μίας μεταβατικής όσο και επίπονης περιόδου, ο σύνδεσμός μας επανέρχεται πιο δυνατός από ποτέ στα δρώμενα της ομάδας μας, Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, καθώς και όλους τους Νικιώτες για τα εξής:

Μετά και την “επανεκκίνηση” μας, θα πρέπει όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να έρθουν στα γραφεία μας για εγγραφή (το ίδιο ισχύει και για τα παλαιά εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία οφείλουν να κάνουν ανανέωση της εγγραφής τους).

Το Σάββατο 30/9/2017, στις 8:00 το βράδυ, ο σύνδεσμός μας υποδέχεται την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με κυανόλευκο πάρτι στον χώρο του συνδέσμου μας.

Την Κυριακή 01/10/2017, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, θα ακολουθήσει μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου μας. Καλούμε όλο τον νικιώτικο κόσμο να πλαισιώσει τις δραστηριότητές μας και να μας δώσει δύναμη με την συμμετοχή του. “Δεν πεθαίνει αυτό που μπορεί αιώνια να περιμένει”

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου