ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Θεοχάρη στο ντέρμπι

με-θεοχάρη-στο-ντέρμπι-296853

Η ΕΠΟ όρισε τον Βολιώτη διαιτητή στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Ρήγα Φεραίο για την ερχόμενη Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ένας Βολιώτης ρέφερι θα αναλάβει να διευθύνει το πρώτο ντέρμπι της φετινής περιόδου στη Γ’ Εθνική, με την ΕΠΟ να ορίζει τον Δημήτρη Θεοχάρη στο παιχνίδι της Νίκης Βόλου και του Ρήγα Φεραίου, την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μπορεί να προκαλεί εντύπωση ο ορισμός του Βολιώτη ρέφερι, ωστόσο η ΕΠΟ συνηθίζει στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και ανάμεσα σε ομάδες της ίδιας Ένωσης, όπως είναι εν προκειμένω η Νίκη και ο Ρήγας Φεραίος, να ορίζει διαιτητές της τοπικής ΕΠΣ για λόγους οικονομίας, μη θέλοντας να βάλει σε περιττά έξοδα τους γηπεδούχους.

Από κει και πέρα, όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ χθες, πρώτος βοηθός του θα είναι ο κ. Χρήστος Καραγιάννης από την ΕΠΣ Λάρισας και ο Αλέξανδρος Αναστασίου επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Θεοχάρης είναι αξιολογημένος διαιτητής Γ’ Εθνικής από φέτος το καλοκαίρι και πάλι, έχοντας διευθύνει και άλλα παιχνίδια της συγκεκριμένης κατηγορίας στο παρελθόν, πριν η τοπική Ένωση μπει στον… πάγο από την ΕΠΟ. Όσον αφορά τον παρατηρητή διαιτησίας, αυτός θα είναι ο Χαρίλαος Ντζάθας από τη Λαμία.

«Μπαίνει» και ο Μωυσίδης

Οσον αφορά την προετοιμασία των κυανόλευκων, σε φουλ ρυθμούς αναμένεται να μπει τις τελευταίες ημέρες η ομάδα, ξεκινώντας από σήμερα και ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων -και εκ των αρχηγών της φετινής Νίκης-, είχε αποχωρήσει ως τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πρωτεσίλαο, ακολουθώντας τις τελευταίες εβδομάδες πρόγραμμα αποθεραπείας, και από σήμερα αναμένεται να μπει και πάλι σε ρυθμούς προπόνησης, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση των Ξηροφώτου – Μπούις.

Μέχρι αύριο η παράδοση των διαρκείας

Την περασμένη Τρίτη ξεκίνησε και συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας μας για την ικανοποιητική πορεία της διάθεσης των καρτών διαρκείας τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είναι αναμφισβήτητα ένα αισιόδοξο μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης του ασύγκριτου κόσμου μας στην ομάδα.

Από την Τρίτη 26/9/2017 ξεκίνησε η διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας που θα αναγράφουν την κατηγορία, τον αριθμό και το ονοματεπώνυμο του κατόχου. Τόπος παραλαβής θα είναι τα γραφεία των ακαδημιών της ομάδας στην οδό Μαιάνδρου (χώρος πρώην Βlue Star FM) καθημερινά από την Τρίτη 26 ως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 τις απογευματινές ώρες: 19:15 – 21:15. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή την απόδειξη προκαταβολής ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την παραλαβή όσο και για την χρήση των καρτών διαρκείας είναι η εξόφληση τους.

Να σημειωθεί ότι όσοι δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για κάρτες διαρκείας μπορούν να επικοινωνούν για λίγες μέρες ακόμη με τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου ή με τη γραμματεία στα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες στο: 6945306520».

Και… μαθητική κερκίδα

Μαθητική κερκίδα αναμένεται να δημιουργήσει η Νίκη Βόλου, αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Ρήγα Φεραίο την ερχόμενη Κυριακή. Οι νεαροί μαθητές θα συγκεντρωθούν σε σημείο της σκεπαστής εξέδρας και στα αριστερά πριν από το πέταλο των φιλοξενούμενων.

Για τον λόγο αυτό, σήμερα το πρωί ο Φάντζιο Μπούις μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών των κυανόλευκων θα διανείμουν εισιτήρια και προσκλήσεις σήμερα το πρωί σε μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού, το οποίο θα επιλεγεί από τον Βέλγο προπονητή.

Κάλεσμα του Blue Club

Με ανακοίνωση ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club, αναφέρει:

«Φίλοι κι αδέρφια. Κατόπιν μίας μεταβατικής όσο και επίπονης περιόδου, ο σύνδεσμός μας επανέρχεται πιο δυνατός από ποτέ στα δρώμενα της ομάδας μας, Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, καθώς και όλους τους Νικιώτες για τα εξής:

Μετά και την “επανεκκίνηση” μας, θα πρέπει όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να έρθουν στα γραφεία μας για εγγραφή (το ίδιο ισχύει και για τα παλαιά εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία οφείλουν να κάνουν ανανέωση της εγγραφής τους).

Το Σάββατο 30/9/2017, στις 8:00 το βράδυ, ο σύνδεσμός μας υποδέχεται την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με κυανόλευκο πάρτι στον χώρο του συνδέσμου μας.

Την Κυριακή 01/10/2017, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, θα ακολουθήσει μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου μας. Καλούμε όλο τον νικιώτικο κόσμο να πλαισιώσει τις δραστηριότητές μας και να μας δώσει δύναμη με την συμμετοχή του. “Δεν πεθαίνει αυτό που μπορεί αιώνια να περιμένει”

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου