ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Φινάλε»… για Παρασκευαΐδη… και διαρκείας

φινάλε-για-παρασκευαΐδη-και-δια-302498

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το χθεσινό ποδοσφαιρικό «αντίο» του Γιώργου Παρασκευαΐδη (που μένει στην ομάδα ως προπονητής στις ακαδημίες), η λήξη της προθεσμίας σήμερα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, και η προσπάθεια για «κλείσιμο» ενός φιλικού, είναι τα θέματα που απασχολούν τη Νίκη Βόλου, η οποία μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την 1η Οκτώβρη…

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, είπε τo επίσημο «αντίο» του στην ποδοσφαιρική του καριέρα με μία δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ο 35χρονος αμυντικός κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον βασιλιά των σπορ, όντας προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

To «αντίο» του Γιώργου Παρασκευαΐδη στην ποδοσφαιρική του καριέρα: «Ήρθε η ώρα και για μένα, στην ηλικία των 35, να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα στην διαδρομή μου (ΑΕΚ, Πανιώνιος, Αθηναϊκός, Φωστήρας, Εθνικός Αστέρας, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Νίκη Βόλου).

Έχοντας την τύχη να έχω συνοδοιπόρους παιδιά όπως οι Γιώργος Σαββίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Θανάσης Τσίγκας, Παναγιώτης Ζορμπάς, Δημήτρης Ανάκογλου, Βασίλης Καρατζάς και τόσους άλλους, που ματώσαμε για όσα πετύχαμε, θα με συντροφεύουν για πάντα υπέροχες αναμνήσεις και ιστορίες.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα της Κέρκυρας, στους ανθρώπους και στη διοίκησή της, που στάθηκαν σαν οικογένεια για μένα σε δύσκολες προσωπικές μου στιγμές. Θα θυμάμαι πάντα τα όσα υπέροχα έζησα στο νησί. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νίκης που μου κάνουν την τιμή να με συμπεριλάβουν, ως προπονητή πια, στο όραμά τους για τη δημιουργία μιας σπουδαίας ακαδημίας. Κλείνοντας, να ευχηθώ στους συναδέλφους μου, παλιούς και νεότερους, καλό κουράγιο και δύναμη.

ΥΓ1. Ευχαριστώ τον κύριο Αλέκο Κοσκινά, τον γιατρό της ομάδας της Κέρκυρας, που υπήρξε ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στο ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές που συνεργάστηκα.

ΥΓ3. #We nevergive up- We build our future»

Μέχρι σήμερα Διαρκείας

Σήμερα τελειώνει και η νέα παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας από τη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, με τους φίλους των κυανόλευκων να έχουν την ευχέρεια να τα προμηθευτούν τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα: «Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Προσπάθεια για φιλικό

Προσπάθεια να κλείσουν ένα φιλικό με ομάδα Β’ Εθνικής κάνουν τις τελευταίες μέρες οι ιθύνοντες της Νίκης, για να κάνουν την πρόβα-τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

Επίσης έγινε και προσπάθεια να γίνει το ματς Κυπέλλου ΕΠΣΘ με την Αγχίαλο, χωρίς αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το φιλικό, ίσως σήμερα υπάρχει κάτι θετικό για το επόμενο τριήμερο, αφού την Κυριακή 1 Οκτώβρη ξεκινά η επίσημη αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κάνοντας πρεμιέρα με μαγνησιώτικο ντέρμπι.

Από την άλλη αναμένεται και η έκδοση του δελτίου του Ρώσου Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, μιας και την Τρίτη κατέφθασαν εκείνα των Αντόν Ντόλγκι και Αντρέι Γιάκοβλεφ, με τους δύο Ουκρανούς να θέτουν εαυτούς στη διάθεση των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εγγραφές και στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής

Το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής της Νίκης Βόλου συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει και να συνεχίζονται.

Για πληροφορίες κι εγγραφές, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην προπονήτρια κ. Κορίνα Ιωαννίδου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6992374393, καθημερινά 3μ.μ.-6μ.μ. στο «Βασδέκειο». Οι προπονήσεις των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων έχουν ξεκινήσει, ενώ η έναρξη των μαθημάτων για τα νέα τμήματα – «φυτώριο» θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Εγγραφές στο πόλο

Την περασμένη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ωστόσο οι εγγραφές στο τμήμα των κυανόλευκων συνεχίζονται. Οι εγγραφές γίνονται στο κολυμβητήριο και θα συνεχίζονται καθημερινά όλο το απόγευμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας των εφόρων:

Μπλάνας Πέτρος 6944275742

Γκανάτσιος Κώστας 6906638061

Βενέτης Νίκος 6936608528».

Γίνε ενεργό μέλος

Τις νέες κάρτες μέλους της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλούνται να λάβουν παλιά, αλλά και καινούργια μέλη των κυανόλευκων, με τη διοίκηση του Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» να αναφέρει σχετικά: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

Γίνε τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου, συμπληρώνοντας τη νέα πλέον αίτηση εγγραφής.

Με τη νέα αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν -σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν-, τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας, ρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του συλλόγου, συμπληρώνουν τη νέα αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή, επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου