ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα με τους Ουκρανούς της

πρεμιέρα-με-τους-ουκρανούς-της-305734

Κανονικά θα μπορούν να αγωνιστούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής οι Αντρέι Γιάκοβλεφ και Αντον Ντόλγκι, τα δελτία των οποίων βρίσκονται από χθες στα χέρια των κυανόλευκων.

Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την επόμενη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, και το τεχνικό δίδυμο θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους δύο Ουκρανούς, τα δελτία των οποίων εστάλησαν χθες από την ΕΠΟ. Αντίθετα, αναμονή υπάρχει για το δελτίο του Ρώσου επιθετικού Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, δίχως ωστόσο να υπάρχει ανησυχία από πλευράς Νίκης που συνεχίζει την προετοιμασία της.

Καρτσαμπάς: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα»

Άκρως ικανοποιημένος από την ένταξη του στην ομάδα της Νίκης Βόλου δηλώνει ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον 27χρονο αμυντικό να ανακοινώνεται και επίσημα από τους κυανόλευκους, προχωρώντας και στις καθιερωμένες πλέον δηλώσεις. Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρτσαμπά για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,92) είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1990 και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Σπάρτη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Πανθρακικού, Βατανιακού, Πιερικού, Πανιωνίου και Χανίων. Συνολικά έχει 98 συμμετοχές με 6 γκολ στη Β’ Εθνική, 21 συμμετοχές με 2 τέρματα στη Γ’ και μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ.

Με την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Χρήστος Καρτσαμπάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθεις που θα αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Νίκης Βόλου τη νέα χρονιά;

Νιώθω αρκετά χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Βόλου, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο.

Η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο της Νίκης ήταν τη βραδιά της παρουσίασης των εμφανίσεων. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να τους στείλεις;

Από τις 2-3 μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα βλέπω ότι υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα και θεωρώ ότι θα βγει και στα παιχνίδια αυτό. Όσο για τον κόσμο, τον χρειαζόμαστε στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Έχουμε πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής, με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε παραπάνω κατηγορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και πολλούς νεαρούς με όρεξη και ταλέντο.

Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά; Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να ανέβει ψηλά. Είμαστε μια ομάδα που θα έχει στόχο κάθε Κυριακή την νίκη! Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου είχαν τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου το περασμένο Σάββατο, και σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Η Δ.Ε ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τη συνάντησή της με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο. Η συνάντηση αυτή έγινε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Υπήρχε σύμπνοια απόψεων, σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε από κοινού να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ενότητα και την συσπείρωση, ώστε να στηρίξουμε την ομάδα μας και να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο διαχρονικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα, το οποίο δεν είναι άλλο από το μέγεθος και τη δυναμική του υπέροχου κόσμου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924».

Τέλος, έκτακτη Γ.Σ. θα διεξάγει το Blue Club σήμερα Τετάρτη 20/9. Η ανακοίνωση: «Σήμερα Τετάρτη 20/9/2017 και ώρα 19:30 συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση για σημαντικά θέματα του συνδέσμου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου