ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η ετοιμότητα… κίνητρο για τα διαρκείας

η-ετοιμότητα-κίνητρο-για-τα-διαρκεία-311715

Η ετοιμότητα που δείχνει η ομάδα από παιχνίδι σε παιγνίδι δημιουργώντας την «εικόνα» πως η Νίκη Βόλου θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει θετικά το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την 1η του Οκτώβρη, η καλή αγωνιστική εικόνα στο προχθεσινό φιλικό στη Θεσσαλονίκη με τον Μακεδονικό, οι δηλώσεις του τεχνικού τιμ για ετοιμότητα όταν πρέπει, αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο αυτή την εποχή για μεγαλύτερη ζήτηση και διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Παρά το γεγονός ότι φέτος η ομάδα δείχνει πιο δυνατή και η διοίκηση είναι πιο σοβαρή, και παρότι φέτος λόγω της έδρας του Πανθεσσαλικού παρέχονται περισσότερες ανέσεις, εντούτοις η «κίνηση» των καρτών διαρκείας δεν είναι η αναμενόμενη, με τα έσοδα να κυμαίνονται σχεδόν στο μισό από πέρσι!

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου που «κινείται» και για την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ξεκίνησε μία προσπάθεια προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας, με καθημερινή παρουσία αρχικά στην αγορά της Νέας Ιωνίας, ενώ περιμένουν η ζήτηση να αυξηθεί και σε κάποιες εκδηλώσεις, όπως η σημερινή της παρουσίασης της φανέλας, αλλά και στους αγώνες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παρουσιάζει τις νέες της εμφανίσεις

Τις νέες της επίσημες εμφανίσεις θα παρουσιάσει σήμερα η Νίκη Βόλου, καλώντας τους φιλάθλους της να δώσουν το παρών, με δύο τυχερούς να κερδίζουν από μία εμφάνιση της ομάδας. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, οι κυανόλευκοι θα παρουσιάσουν τις τρεις νέες ξεχωριστές εμφανίσεις που σχεδιάστηκαν από την εταιρεία αθλητικών ειδών CAP. Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αναφέρεται: «Παρουσίαση των Επίσημων Εμφανίσεων της ομάδας μας για τη νέα χρονιά. Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει και προσκαλεί τους φιλάθλους στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας μας για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ergon Showground Event Hall, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, με ώρα έναρξης τις 21:00. Η Είσοδος με μπύρα είναι στα 5€.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι και από κοντά τις 3 νέες εμφανίσεις της ομάδας μας, αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη Νίκη Βόλου από την εταιρία CAP, ενώ 2 από αυτούς θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση μια από τις επίσημες εμφανίσεις της επιλογής τους».

Παράταση διάθεσης των διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 και 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Αύριο ματς κυπέλλου

Αγωνιστικά η ομάδα προέρχεται από θετικά συμπεράσματα από το φιλικό 1-1 με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, ενώ αύριο, στις 16.30 στο Πανθεσσαλικό, θα δοθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη φάση των 32 του Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο, ενώ υπάρχει σκέψη για ένα ακόμη φιλικό μπαίνοντας στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν 17 μέρες για να ξεκινήσει πρωτάθλημα.

Η Νίκη ξέρει από προχθές τους αντιπάλους της στον 4ο όμιλο, όπου εκτός από τις άλλες 4 ομάδες της Μαγνησίας (Ολυμπιακός, Ρήγας, Γ.Σ.Α., Ν.Π.Σ. Βόλος) είναι άλλες 3 ομάδες από τη Θεσσαλία και άλλες 5 από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας…

Η Νίκη, τη Δεύτερα που θα διεξαχθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος, θα μάθει και τη σειρά των αγώνων και τα «ταξίδια» της, που φυσιολογικά φέτος δεν θα χρειαστούν διανυκτερεύσεις. Η Νίκη έχει να πάει Ευρυτανία, όπου θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τον ΑΠΟΚ Βελούχι, που έχει αρκετά χρόνια προπονητή τον Γιάννη Φλωράκη, στη Φωκίδα, όπου υπάρχει ο Αστέρας Ιτέας με προπονητή τον Κώστα Λίβα, ενώ ίσως το πιο μακρινό ταξίδι είναι στην άκρη της Φθιώτιδας, όπου αντίπαλος θα είναι ο Οπούντιος Μαρτίνου, που έχει μόνιμο προπονητή τον Μάκη Ζαχαρόπουλο… όπως και την τελευταία φορά που έπαιξαν εκεί οι κυανόλευκοι. Επίσης η Νίκη θα πάει δυο φορές στον Ν. Βοιωτίας για να αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο ΑΟ Αμβρυσσέα Διστόμου, που έχει προπονητή τον παλιό τερματοφύλακα Δημήτρη Σκούνα, αλλά και τον ΑΟ Θήβα, που έχει στον πάγκο τον Θοδωρή Παχατουρίδη…

Εντός Θεσσαλίας, από τον Ν. Λάρισας στον όμιλο θα αγωνιστεί ο Αχιλλέας Φαρσάλων που έχει προπονητή τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, εκπρόσωπος των Τρικάλων είναι ο Διγενής Νεοχωρίου, με προπονητή τον γνώριμο στη Νίκη Θάνο Θεοδώρου, ενώ την Καρδίτσα εκπροσωπεί ο ΑΟ Σελλάνων με έδρα το Προάστιο και προπονητή τον Λάμπρο Καλογεράκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου