ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καβαλιώτης και επίσημα ο Ναουμίδης

καβαλιώτης-και-επίσημα-ο-ναουμίδης-391991

Παρελθόν από το ρόστερ της Νίκης Βόλου μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας αποτελεί το φετινό καλοκαίρι ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ναουμίδης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα και στον Νέστο Χρυσούπολης της Γ’ Εθνικής, που θα είναι ο δεύτερος σταθμός μακριά από τη Μαγνησία μετά τη Χαλκίδα.

Ο υψηλόσωμος στόπερ, που είχε μεταπηδήσει στους κυανόλευκους από τον Ρήγα Φεραίο, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τη Δ.Ε. να τον ευχαριστεί για την προσφορά του. Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί για τη συνεισφορά του στην ομάδα, τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ναουμίδη. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας του».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δήλωση του ανέφερε: «Ένας όμορφος κύκλος δύο χρόνων έκλεισε. Νοιώθω χαρούμενος και ταυτόχρονα υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα της ιστορικής Νίκης Βόλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε αυτόν τον κόσμο που αξίζει πολλά. Στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου, στη διοίκηση της ομάδας και σε αυτούς που πραγματικά πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι η Νίκη Βόλου να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει. Εις το επανιδείν!».

Ο Ναουμίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Θησέα Αγριάς. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Χαλκίδα. Μετά επέστρεψε στη Μαγνησία για χάρη του Ρήγα Φεραίου, ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της Νίκης, στην οποία αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος τις δύο τελευταίες περιόδους, μετρώντας 62 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 7 γκολ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου