ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δοκιμαστικά… στη Νίκη

δοκιμαστικά-στη-νίκη-392036

Ενα τριήμερο δοκιμαστικών θα περάσουν όσοι νέοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να ενταχθούν στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, αρκεί βεβαίως να καταφέρουν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Όπως ανακοίνωσε χθες η Δ.Ε. των κυανόλευκων, το τριήμερο ξεκινά από την Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 29 του μηνός, μιας και για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου αναμένεται να οριστεί και η πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά.

Σημειώνεται πως ανάλογο «παιδομάζωμα» είχαν πραγματοποιήσει οι κυανόλευκοι και πριν από δύο χρόνια, υπό τις οδηγίες του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του.

Αναμφίβολα, οι κυανόλευκοι θέλουν να δώσουν τη δυνατότητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν τις… δυνάμεις τους, ενδιαφερόμενοι επί της πράξης για την επόμενη μέρα και το χτίσιμο μιας ομάδας με έντονο το βολιώτικο χρώμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Απόστολο Σανίδα τηλεφωνικώς είτε μέσω email, ενώ στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τα δοκιμαστικά, με πιθανότερο το Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι στις 27, 28 και 29 Ιουλίου 2017, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και αυτοί στα δοκιμαστικά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Ιουλίου 2017 είτε ηλεκτρονικά στο mail: [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 6972262222 (κ. Σανίδας Απόστολος) από όπου και θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία. Επισημαίνεται ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό και τα ΜΜΕ και δεν επιτρέπεται η παρακολούθησή τους, πλην των συνοδών των ποδοσφαιριστών».

Ξεκαθαρίζουν τα μεταγραφικά

Καταλυτική εβδομάδα θα είναι η ερχόμενη αναφορικά με τις παραμονές ποδοσφαιριστών του περσινού πλέον ρόστερ και τις μεταγραφές, που προετοιμάζουν οι κυανόλευκοι. Μέχρι σήμερα έχουν ανανεώσει και ανακοινωθεί και επίσημα πως θα μείνουν στα κυανόλευκα και τη νέα σεζόν οι Νέτι Μέτσε, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Γιάννης Βέργος και οι νεαρότεροι, Βαγγέλης Ράπτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου και Σταύρος Βουρδάκης. Με το ρόστερ να αγγίζει και φέτος περίπου τους 25 ποδοσφαιριστές, εκκρεμούν ακόμη 17 θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν και από ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν αλλά και από μεταγραφές. Μέχρι σήμερα, δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις των Μπάμπη Πετράκου και Γιώργου Ναουμίδη, οι οποίοι και θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Νέστο Χρυσούπολης αντίστοιχα.

Σε αναμονή της ΓΣ της ΕΠΣΘ

Διατεθειμένοι να φτάσουν ως τα άκρα για χάριν της… νομιμότητας είναι στη Νίκη Βόλου, και λίγες μέρες μετά την εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας που απέστειλαν στην ΕΠΣΘ και κοινοποίησαν στην ΕΠΟ με αφορμή την εγγραφή του νεοσύστατου συλλόγου Βόλος ΝΠΣ, οι κυανόλευκοι προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των κυανόλευκων, ο νομικός κ. Νίκος Παπαπέτρος και μέλος της κυανόλευκης Δ.Ε. η αντίδρασή σχετίζεται με τη διαδικασία, χαρακτηρίζοντας την ΕΠΣΘ αναρμόδια για λήψη απόφασης σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Βόλος ΝΠΣ.«Δεν μπορείς να αποφασίσεις για κάτι που δεν έχεις αρμοδιότητα. Τι να αποφασίσει η ΕΠΣΘ; Πού θα παίξει το σωματείο, το οποίο έχει αποφασίσει από μόνο του ότι θα είναι και μέλος και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής; Αυτή λοιπόν η αίτηση, που δεν έχει αποκλειστικό περιεχόμενο και μόνο την εγγραφή, αλλά έχει και παρεπόμενα αιτήματα ήρθε στο Δ.Σ. και σε μία μέρα έγινε και δεκτή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έγκριτος νομικός, με τους κυανόλευκους να δείχνουν διατεθειμένοι να τραβήξουν το σχοινί ως τα άκρα, βρίσκοντας συμπαραστάτη και τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος με τη σειρά του απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου