ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενωσαν τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό

ενωσαν-τις-δυνάμεις-τους-για-ιερό-σκοπ-461550

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή, στην οποία η Νίκη Βόλου φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λάρισας, και με το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ να έχει τελειώσει από την περασμένη Κυριακή για τους Νέους Αθλητές, οι δύο ομάδες ένωσαν χθες τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Νίκη Βόλου και Νέοι Αθλητές Νίκης αγωνίστηκαν στο Π. Μαγουλάς με σκοπό την οικονομική και ηθική ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, η οποία τον ερχόμενο Οκτώβριο θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο του Euro 2017.

Κυανόλευκοι, μικροί και μεγάλοι, μέσω του ποδοσφαίρου ένωσαν τις δυνάμεις τους για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, γεμίζοντας δύναμη την ψυχή τους μέσα από τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού, ενώ τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκαν αποκλειστικά στις ανάγκες των παικτών της Εθνικής μας ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, πρόεδρος του ΑΣ ΑΜεΑ Καστελλάνοι και Α’ αντιπρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ), ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Νίκης Βόλου, το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές της και τους Νέους Αθλητές για τον φιλικό αγώνα και για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που μας δίνουνε στον δρόμο προς το Euro 2017. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για εμάς η συμβολή σας, και ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που βρεθήκατε εδώ, και έχω να δηλώσω πως από σήμερα είμαστε και εμείς Νίκη Βόλου».

Το παρών έδωσε και ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Ατόμων με Αναπηρίες, Νίκος Παπακυργιάκης, ο οποίος είναι και ένθερμος υποστηρικτής της Νίκης Βόλου: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη αυτή τη μεγάλη βοήθεια, ευχαριστούμε τις ομάδες της Νίκης και των Νέων Αθλητών. Σαν Νίκη Βόλου που είμαστε, ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι όπως την ονειρευόμαστε πάντα τόσα χρόνια. Όσον αφορά το Euro, ελπίζουμε να φέρουμε και την πρόκριση για το Μουντιάλ στο Μεξικό, και να είμαστε μία από τις 8 ομάδες».

Ο κ. Καδδάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Φάτση, τιμητική πλακέτα για τη διοργάνωση του φιλικού – γιορτή, ενώ τα μέλη του Δ.Σ. απένειμαν αναμνηστικά δώρα στον κ. Καδδά και τη κ. Μαρίνα Σορβίνου, Γ.Γ. ΑΣ ΑΜεΑ Καστελλάνοι.

Εξάρα των… μεγάλων

Οσον αφορά το φιλικό στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη Βόλου, προηγήθηκε με 2-1, χάρις στα δύο τέρματα του Γαρυφαλλόπουλου, ενώ μείωσαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης με αυτογκόλ του Χατζόγλου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου σημείωσαν ακόμη τέσσερα τέρματα, σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώνοντας τη φιλική τους νίκη με… 6-1! Τα γκολ σημείωσαν οι Νικλητσιώτης, Χουζούρης, Κορέτα, Βέργος, ενώ δοκάρι είχε ο Κουτσούκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ξηροφώτος) Ράπτης (46’ Χαρχαλάκης), Αλεξανδρής, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης (25’ Χατζόγλου), Δημολιός, Βέργος, Πετράκος, Βουρδάκης, Νικλητσιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Κορέτα

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ: (Μπούις) Τζήμας (46’ Τασσιάς), Τσαπέρος, Ιορδ. Χαντζόγλου (70’ Στ. Λεφάκης), Βλάχος, Κουκουτής, Μέτσε, Σέλντι (46’ Φλώρος), Σιώμος (73’ Κολημήτρας), Χρηστίδης (70’ Πάνος Λεφάκης), Φουρκιώτης (46΄ Κουτσούκης), Ξηροκώστας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου