ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Διαγόρα για νέες ευκαιρίες

με-διαγόρα-για-νέες-ευκαιρίες-465774

Την ευκαιρία να δώσει νέες… ευκαιρίες στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές έχει και πάλι σήμερα ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής απέναντι στο Διαγόρα Σεβαστής στο Π. Μαγουλάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στο Π. Μαγουλάς, που παραμένει απόρθητο, θα είναι το πρώτο για τους κυανόλευκους από τα δύο συνεχόμενα, που θα είναι και τα τελευταία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την αυλαία να πέφτει την επόμενη Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, που θα χριστεί πιθανότατα και πρωταθλητής.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από την ήττα στην Άρτα, απέναντι στον Καραϊσκάκη, όπου η εμφάνιση ήταν η επιθυμητή αλλά όχι και το αποτέλεσμα, και έτσι παραμένουν στους 50 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Πύδνα Κίτρους στην 5η θέση. Από την άλλη ο Διαγόρας Σεβαστής θα έρθει στον Βόλο, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας, του οποίου και επικράτησε με 2-1 την περασμένη Κυριακή.

Μέσα ο Μέτσε

Στις υπηρεσίες του Νέτι Μέτσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ωστόσο εκτός συνέχειας αναμένεται να μείνουν οι Γιώργος Παρασκευαΐδης, Φάνης Μαλακασιώτης και Νίκος Παπαγεωργίου, οι οποίοι παραμένουν στη λίστα των τραυματιών.

Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζεται και ο Τάσος Χατζόγλου, ο οποίος και έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Νίκος Τζήμας, Νίκος Παπαδήμας και Γιώργος Ναουμίδης, λόγω μικροτραυματισμών, με τη συμμετοχή τους να αποφασίζεται σήμερα.

Στην αποστολή των κυανόλευκων βρίσκονται οι: Τζήμας, Ράπτης, Τασιάς, Ναουμίδης, Δημολιός, Πετράκος, Τσιανάκας, Κόλα, Σκοπελίτης, Κορέτα, Χατζησταμάτης, Μέτσε, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Ματθαίου, Αλεξανδρής, Χουζούρης, Νικλητσιώτης και Βέργος.

5 βαθμοί σε 7 ματς

Η βαθμολογική συγκομιδή στα τελευταία επτά παιχνίδια για τους κυανόλευκους θα μπορούσαμε να χαρακτηριστεί ως άκρως απογοητευτική, μιας και σε επτά αναμετρήσεις έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, χάνοντας σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχής γεννωμένης από τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα με 1-0, από την Αμβρακία στην Άρτα με 2-1, από τον Ολυμπιακό με 4-0 στο Πανθεσσαλικό και πρόσφατα από τον Καραϊσκάκη και πάλι στην Άρτα με 2-0. Αντίθετα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το εντός έδρας αήττητο, όπου ανεδείχθησαν ισόπαλοι με Πύδνα Κίτρους και Μαύρους Αετούς, με σκορ 1-1, αλλά και μία νίκη απέναντι στον Πιερικό με 1-0.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά, αλλά σίγουρα τα πολλά προβλήματα έχουν φέρει τη Νίκη σε δύσκολη θέση, και αυτό που απομένει πλέον είναι να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές (κάτι που δεν έγινε όμως την περασμένη Κυριακή). Αυτό αναμένεται να γίνει και πάλι με τον Διαγόρα Σεβαστής, όπου οι νεότεροι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να έχουν και πάλι τη στήριξη του κόσμου τους.

Ελεύθερη είσοδο αποφάσισε ο Τζήμας

Όπως έγινε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, έτσι και σήμερα, στις 5μ.μ., οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο Π. Μαγουλάς για τον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής, μετά από σχετική απόφαση του Θανάση Τζήμα. Σημειώνεται όμως πως όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να… κόβει κανονικά εισιτήριο και είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι με την ομάδα των Τρικάλων συγκεντρώθηκαν περίπου 600 ευρώ, παρά την… ελευθέρας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως η είσοδος στο παιχνίδι με αντίπαλο το Διαγόρα Σεβαστής στο “Π. Μαγουλάς” θα είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλάθλους! Η “συγγνώμη” τόσο για τη βαριά ήττα στο βολιώτικο ντέρμπι, αλλά πολύ περισσότερο για τη μη πραγματοποίηση του στόχου της ανόδου, δεν αρκεί…Ο πρόεδρος της Διοίκησης κ. Σάκης Τζήμας θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου και πάλι τα έξοδα διαιτησίας, όπως κάνει από την αρχή της σεζόν. Βέβαια εισιτήρια θα υπάρχουν, για όσους φιλάθλους θέλουν, προαιρετικά πάντα, να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα».

Φιλικό για ιερό σκοπό

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τους Νέους Αθλητές Νίκης στο Π. Μαγουλάς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαΐου, με σκοπό την οικονομική και ηθική ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων. Η ανακοίνωση-πρόκληση έχει ως εξής:

«Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 ώρα 17:15 στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της Νίκης Βόλου 1924 και Νέων Αθλητών Νίκης στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων των φιλάθλων στην παραπάνω εκδήλωση, ώστε να ενώσουμε την ΔΥΝΑΜΗ μας με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων που θα αγωνιστεί στο EURO της Κωνσταντινούπολης 1-7 Οκτωβρίου 2017, γεμίζοντας δύναμη την ψυχή τους αλλά και τη δική μας μέσα από τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ του αθλητισμού που υπηρετεί η ομάδα μας. Tην εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, πρόεδρος του ΑΣ ΑΜεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ, Α΄ αντιπρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ). Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Σας περιμένουμε όλους!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου