ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ελεύθερη είσοδο αποφάσισε ο Τζήμας

ελεύθερη-είσοδο-αποφάσισε-ο-τζήμας-466475

Όπως έγινε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, έτσι και αύριο, στις 5μ.μ., οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο Π. Μαγουλάς για τον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής, μετά από σχετική απόφαση του Θανάση Τζήμα.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως η είσοδος στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής στο “Π. Μαγουλάς” θα είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλάθλους! Η “συγνώμη” τόσο για τη βαριά ήττα στο βολιώτικο ντέρμπι, αλλά πολύ περισσότερο για τη μη πραγματοποίηση του στόχου της ανόδου, δεν αρκεί…

Ο πρόεδρος της Διοίκησης κ. Σάκης Τζήμας θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου και πάλι τα έξοδα διαιτησίας, όπως κάνει από την αρχή της σεζόν. Βέβαια εισιτήρια θα υπάρχουν, για όσους φιλάθλους θέλουν, προαιρετικά πάντα, να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα».

Επιστρέφει ο Μέτσε

Στις υπηρεσίες του Νέτι Μέτσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Ωστόσο διαθέσιμοι δεν θα είναι οι τραυματίες Μαλακασιώτης, Παρασκευαΐδης και Παπαγεωργίου, όπως και ο τιμωρημένος Χατζόγλου.

Φιλικό για ιερό σκοπό

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στη Νίκη Β. και τους Νέους Αθλητές Νίκης στο Π. Μαγουλάς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαΐου, με σκοπό την οικονομική και ηθική ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων. Η ανακοίνωση-πρόκληση έχει ως εξής:

«Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 ώρα 17:15 στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της Νίκης Βόλου 1924 και Νέων Αθλητών Νίκης στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων των φιλάθλων στην παραπάνω εκδήλωση, ώστε να ενώσουμε την ΔΥΝΑΜΗ μας με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων που θα αγωνιστεί στο EURO της Κωνσταντινούπολης 1-7 Οκτωβρίου 2017, γεμίζοντας δύναμη την ψυχή τους αλλά και τη δική μας μέσα από τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ του αθλητισμού που υπηρετεί η ομάδα μας. Tην εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, πρόεδρος του ΑΣ ΑΜεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ, Α΄ αντιπρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ). Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Σας περιμένουμε όλους!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου